Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Vodafone komt met 8 nieuwe toestellen
Nieuwsbericht: Vodafone komt met 8 nieuwe toestellen
Datum en tijd: 3 september 2009 16:06


Vodafone heeft zojuist aangekondigd voor de kerst nog met maarliefst 8 nieuwe toestellen van het huismerk te komen. De toestellen zijn vooral uit uiterlijke vormgeving gefocussed, maar zullen ook de nodige interne functies en gadgets hebben.Het gaat om de volgende toestellen:

Vodafone 533 Catwalk Edition 'Red'
Een metallic red versie van de eerder ge´ntroduceerde 533 Catwalk Edition.
Vodafone 533 Catwalk Edition 'Lady'
Een duidelijk kunstwerk, ontworpen door Berlin-based artist Tomek Sadurski.
Vodafone 533 Crystal
Een uniek kunstwerk met ingebouwde kristallen. De Vodafone 533 slider-toestellen hebben een 1,3 megapixel camera, FM Radio, MP3-speler, Bluetooth en een geheugenslot.
Vodafone 541 Touch
Een toestel met een 2,4 inch QVGA touchscreen display dat ook in de prepaid categorie nog betaalbaar zou moeten zijn. Het toestel heeft een 1,3 megapixel camera, een FM Radio en komt in zwart en roze, en later nog in wit en rood. Het toestel zal in Europe als prepaid toestel beschikbaar komen.
Vodafone 340
Een 2,5G candybar toestel met een 1,8 inch display, een VGA Camera, FM radio en een Opera Mini browser. Een low-budget toestel.
Vodafone 540
Een all-round multimedia toestel met een metallic design en een 2 inch TFT display en een 2 megapixel camera met videofunctie. Dit toestel komt onder prepaid ook naar Europa.

(van de Vodafone 540 is helaas nog geen afbeelding)


Vodafone 840
Een 3G touch toestel met een 2,8 inch QVGA display met finger touch UI, een 2 megapixel camera en multimedia applicaties. Dit toestel komt in Sandy Silver en later nog in roze en wit.
Vodafone 1240
Een candybar toestel met een volledig QWERTY toetsenbord met Visto push e-mail, dat ook op de zakelijke markt moet gaan lopen. Het toestel heeft een 262.000 QVGA landschape display, een 2 megapixel camera en 3G HSPDA support. Dit toestel komt in het zwart.
Voor de 533 Crystal is een speciale website gemaakt. Meer nieuws over de toestellen vind je op de website van Vodafone.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS