Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nieuwe Cseries en Xseries van Nokia
Nieuwsbericht: Nieuwe Cseries en Xseries van Nokia
Datum en tijd: 20 juli 2009 10:00


Nokia heeft al heel lang de Nseries op de markt, waarvan de Nokia N97 de laatste is. De Nseries telefoons zijn high-end telefoons met behoorlijk veel media-applicaties. Ook de zakelijke lijn, de (Enterprise) Eseries, bestaat al voor een lange tijd.
Waar C voor staat is nog een gok. Sommigen zeggen Computer, anderen zeggen Crap. Dat laatste zijn we van Nokia - over het algemeen - niet gewend, en de Nokia N97 is al een Computer telefoon. Of zou het nog beter worden? Een andere optie is Nokia Connect, maar wat dat nu voor nieuwe opties zou moeten brengen? Het blijft nog even een raadsel.
Dat is hetzelfde bij de Xseries. X staat natuurlijk bijna altijd voor iets anders, dus Nokia laat het hier ook lekker een mysterie wat voor nieuwe serie het gaat worden. Toch zijn er hier serieuze speculaties dat het een uitbreiding zal zijn van de Xpress Series, waarvan de Nokia 5800 Xpress Music een voorbeeld is.

Nu staat onze hoop op de Nokia World 2009 in september. Hopelijk zal Nokia ons daar meer informatie gaan geven over de toekomst.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS