Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Google Android wordt populair
Nieuwsbericht: Google Android wordt populair
Datum en tijd: 18 februari 2009 14:43


Dit jaar wordt een echt Android-jaar, als het aan Samsung, Acer en LG ligt. De drie telefoonfabrikanten hebben weer diverse plannen om hun nieuwste toestellen van Android te gaan voorzien. Android, het open-source besturingssysteem van Google, begint behoorlijk populair te worden. Iets waar Google goed in is.

Open-source is natuurlijk al lang populair, en Google begint de open-source afdeling van de telefoniemarkt ook te veroveren. Nog even, en we kunnen helemaal niet meer zonder Google leven. Dit jaar komt Samsung met ten minste drie nieuwe Android toestellen. Acer heeft er twee in de planning staan, en ook LG is van de partij. Het Samsung nieuws werd bevestigd door strategiemanager Won-Pyo Hong, tegenover persbureau Reuters. Bij LG is er sprake van telefoons, meervoud, maar hoeveel dat er worden is nog onduidelijk. Wel weten we dat al deze modellen vanaf de tweede helft van 2009 verwacht worden.
Daarnaast is Linux, de open-source concurrent van Google, ook nog op de markt. Samsung heeft tenminste één LiMo telefoon op de planning staan. Blijkbaar gaat het met Google al weer beter dan met haar concurrenten. Of mogen we niet te vroeg juichen?

Bron: Mobile Cowboys© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS