Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Kerstkado van T-Mobile
Nieuwsbericht: Kerstkado van T-Mobile
Datum en tijd: 12 december 2008 13:59War Child en T-Mobile slaan deze kerst de handen in één met een nieuw project. Elke nieuwe klant die een abonnement afsluit, privé of zakelijk, doneert indirect 5 euro aan War Child.

Priscilla Tomasoa, PR manager bij T-Mobile in Nederland zei: 'Het hele jaar door hebben wij War Child ondersteund door bijvoorbeeld medewerkers actief bij wervingsacties te betrekken en ons call center ter beschikking te stellen. Ook indirect steunen we War Child door hoofdsponsor te zijn van de film Wit Licht, die 8 december in première ging en waarin de thematiek van War Child onder de aandacht wordt gebracht. Wij hopen dat dit zal leiden tot nieuwe Friends van War Child. En ook met de War Child weken in onze winkels streven we ernaar opnieuw veel kinderen te kunnen helpen.

T-Mobile werkte, zoals Mevr. Tomasoa al meldt, al eerder samen met War Child. Deze keer in de film Wit Licht, waarin Marco Borsato een hoofdrol speelt. Borsato zou deze kerst dus wel eens een nieuw T-Mobile abonnement kunnen afsluiten, om ook zijn steentje bij te dragen.

Bron: Mobile Cowboys© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS