Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - PlayNow Arena ook in Nederland
Nieuwsbericht: PlayNow Arena ook in Nederland
Datum en tijd: 11 december 2008 14:19


Sony Ericsson had PlayNow. Dat was echter niet genoeg, dus kwam het bedrijf met PlayNow Arena en PlayNow Plus. De dienst wordt verder uitgebreid. Het is niet alleen mogelijk om MP3tjes te downloaden om te gebruiken op je telefoon; nu zijn de bestanden DRM-vrij. Dat houdt in dat je je gedownloade muziek ook op andere apparaten kunt gebruiken, naast je mobiele telefoon.

Bij PlayNow Arena gaat het echter niet alleen om MP3tjes. Ook wallpapers, thema's, mobiele games en gewone ringtones zijn te downloaden. Uiteraard wel tegen betaling, maar de prijs valt mee. Een mp3tjes kost 99 cent en je hebt keuze uit meer dan 5 miljoen nummers. Nadat je je geregistreerd hebt, kun je via je PC een bestand uitzoeken en downloaden. Je krijgt hem dan als MP3tje op je PC, en als eAAC+ bestand op je mobiele telefoon. Je hoeft je telefoon niet aan je computer te koppelen.

De dienst van Sony Ericsson is de eerste legale mobiele muziekservice die DRM-vrije muziek aanbiedt van alle grote en onafhankelijke labels waaronder Sony Music, Warner Music Group, Universal Music en EMI Music.
Bron: Portable Gear© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS