Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nokia komt met iets nieuws, maar wat?
Nieuwsbericht: Nokia komt met iets nieuws, maar wat?
Datum en tijd: 1 december 2008 14:55


Op de Nokia website staat een teller die aftelt tot morgenochtend 9.15 uur. Wat er dan gaat gebeuren is nog onbekend, maar er wordt al druk over gespeculeerd.Wat zeker mee moet worden genomen in de speculatie is de Nokia World in Barcelona. De teller stopt een half uur na aanvang van de persconferentie. Waarschijnlijk gaat Nokia tijdens die persconferentie iets nieuws mededelen. Het gerucht gaat dat het een nieuw toestel van de E-serie of N-serie zal zijn; daar wordt sinds de Symbian Smartphone Show al over gespeculeerd. Hopelijk wordt het een tweede touchscreen toestel van Nokia. We zullen zien of het één van de onbekende toestellen uit de roadmap is, die een tijd geleden uitlekte. Daar sprongen toen 4 toestellen uit: IP08, Corolla, Ivalo en Eitri. Of één van deze toestellen morgen bekend wordt gemaakt, moeten we afwachten.

Meer weten of Nokia's plannen voor 2009? Dat kun je hier lezen:
Nokia's plannen voor Q4 2008 en 2009© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS