Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Bestel bij McDonalds met je mobieltje
Nieuwsbericht: Bestel bij McDonalds met je mobieltje
Datum en tijd: 14 september 2007 16:09


Goed nieuws voor iedereen die niet lang wil wachten op een hamburger met friet bij de McDonalds. Bij een vestiging van McDonalds in Korea is het nu mogelijk om je bestelling via je mobiele telefoon door te geven.
De techniek is ontwikkeld door SK Telecom. SK Telecom hoopt dat deze eerste stap met 's werelds grootste restaurant keten het begin is van deze manier van bestellen. Gehoopt wordt dat het systeem tegen December van dit jaar in meer vestigingen van McDonalds gebruikt zal worden en aan het begin van volgend jaar in andere restaurants. McDonalds is hierin nog wat terughoudender. "We testen het systeem nauwkeurig, maar het is te vroeg om te praten over meerdere vestigingen, laat staan over andere landen" aldus de senior marketing director van McDonalds Korea.

Klanten moeten wel eerst een speciaal programma voor hun mobieltje downloaden. Op de meeste telefoons die na Juni 2005 zijn ontwikkeld moet dit programma werken volgens de ontwikkelaar.

Op ieder tafel in het restaurant bevindt zich een soort kaartlezer die aan de telefoon moet worden gekoppeld. Daarna kan de klant de bestelling doorgeven en ontvangt hij een bericht op zijn telefoon zodra de bestelling klaar staat. De betaling kan via de telefoon worden afgehandeld.

Bron: Data Collection Online© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS