Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Meer Nokia Smartphones in 2009
Nieuwsbericht: Meer Nokia Smartphones in 2009
Datum en tijd: 10 november 2008 21:48


Op de website van engagetmobile.com verscheen een lijst met Nokia Smartphones die ergens tussen 2007 en 2009 bekend zouden worden gemaakt. Het grootste deel is reeds bekendgemaakt, maar er staan ook een aantal smartphones op de lijst die behoorlijke mensen blij kunnen maken met hun nieuwe mobiel. Het is natuurlijk niet bekend of deze telefoons nog in de maak zijn, of dat ze ook ondertussen afgebroken zijn. Deze telefoons springen er nog uit:

Nokia IP08
Een handset smartphone met een zeer breed touchscreen display en een volledig QWERTY toetsenbord. Het toestel heeft een 5 megapixel camera met autofocus. Verder zien we nog bluetooth, een FM radio, TV-out, WiFi en a-GPS in het lijstje staan.

Nokia Corolla
Een smartphone met een een 3 inch display, helaas zonder touchscreen. Wel heeft deze telefoon een 8 megapixel camera (de eerste van Nokia). Opmerkelijk is het 'halve' QWERTY toetsenbord; wat we hier precies van moeten verwachten is onduidelijk. Het toestel heeft HSPDA, WiFi en a-GPS, en 8GB aan intern geheugen. Een MicroSD slot zul je dus niet snel missen, mocht deze ontbreken.

Nokia Ivalo
Met een 3.5 inch touchscreen display, een 5 megapixel camera Ún maarliefst 32 GB intern geheugen belooft deze telefoon heel wat in huis te hebben. Ook op de Ivalo ontbreken WiFi, GPS, Bluetooth, een FM radio en TV-out niet.

Nokia Eitri
Dit toestel heeft is een landscape candybar model, met een volledig QWERTY toetsenbord. Deze telefoon wijkt wat specificaties wat af van de overige smartphones in het rijtje. Zo beschik de Nokia Eitri over een accelerometer, een kompas, een afstandsmeter en zeer geavanceerde software dat het touchscreen meer functies moet geven.

Dit is de volledige lijst:

© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS