Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nokia toont goede cijfers 3e kwartaal
Nieuwsbericht: Nokia toont goede cijfers 3e kwartaal
Datum en tijd: 19 oktober 2007 11:42


Nokia, de grootste mobiele telefoon aanbieder ter wereld heeft donderdag erg goede cijfers gepresenteerd van het 3e kwartaal van dit jaar. Het aandeel van Nokia steeg op de aandelenbeurs in Helsinki met 5,7%.
Lees hier het officiele persbericht.HELSINKI - Producent van mobiele telefoons Nokia heeft in het derde kwartaal meer winst geboekt dan analisten hadden verwacht. Het bedrijf schreef een winst van 1,56 miljard euro in de boeken, een stijging van 85 procent.
Bron: AD.nlNokia heeft donderdag positieve kwartaalcijfers gepresenteerd. De Finnen boekten in het derde kwartaal meer winst dan verwacht werd door analisten. In totaal boekte de fabrikant een winst van 1,56 miljard euro, een stijging van 85 procent.
Bron: Connexie.nlDe nettowinst van Nokia corp, de grootse mobiele telefoonproducent ter wereld, is in het derde kwartaal van 2007 fors gestegen, waarbij het wereldwijde aandeel in de markt voor mondiale telefonie in het voorbije kwartaal toenam tot 39%.
Bron: Beurs.nl(Belga) Nokia heeft door sterke groei in AziŽ en Afrika zijn positie als belangrijkste producent van mobiele telefoons in het derde kwartaal nog versterkt. Het marktaandeel van de Finse gsm-producent is in de voorbije twaalf maanden van 36 naar 39 procent gestegen. Dat maakte het bedrijf donderdag in Helsinki bekend.
Bron: Metro Time© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS