Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - 50.000x HTC GPhone, de Google Phone van HTC?
Nieuwsbericht: 50.000x HTC GPhone, de Google Phone van HTC?
Datum en tijd: 17 oktober 2007 13:47


Volgens een analist van UBS zal de Taiwanese fabrikant HTC 50.000 mobiele telefoons uitleveren met een mobiel besturingssysteem van Google. Dit zou nog voor de jaarwisseling gaan gebeuren.

Er gaan al een lange tijd geruchten over een mobiele telefoon van Google; de Google Phone of GPhone. Onlangs berichtte de New York Times dat dit toestel er niet gaat komen, maar dat Google bezig is met een mobiel besturingssysteem.

De consument zal één van de 50.000 toestellen waarschijnlijk niet in handen krijgen. Het gerucht gaat dat deze HTC GPhones bedoeld zijn voor ontwikkelaars die alvast kennis kunnen maken met het Google Mobile OS.

Het is niet de eerste keer dat HTC genoemd wordt in combinatie met de Google Phone. Of HTC de Gphone werkelijk gaat leveren is nog steeds niet bekend gemaakt. Wellicht horen we op 24 oktober meer op het door Google georganiseerde event voor analisten. Of dit toestel van HTC ook daadwerkelijk dé Gphone is moeten we ook nog afwachten. Het zou ook kunnen dat iedere smartphone waarop het Google OS op komt te draaien een GPhone genoemd gaat worden.

Bron: CNN Money© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS