Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Gratis RSS feeds reader op je mobiele telefoon
Nieuwsbericht: Gratis RSS feeds reader op je mobiele telefoon
Datum en tijd: 16 oktober 2007 09:39


Met FreeRange op je GSM lees je je favoriete RSS feeds eenvoudig op je mobiele telefoon. Het programma werkt snel en kan naast de headlines ook het volledige nieuwsbericht van een website downloaden. FreeRange kan ook offline werken. De RSS berichten die je eerder hebt gedownload kun je altijd offline lezen.
FreeRange is gratis te downloaden door met je telefoon naar http://mwap.at te surfen. In de gratis versie kun je tot maximaal 10 RSS feeds aan het programma toevoegen. Dit kan door op je telefoon de URL van de feed in te voeren, maar kan ook eenvoudig door op de website in te loggen.

FreeRange werkt op vrijwel elke mobiele telefoon met JAVA (MIDP 2.0) ondersteuning (Nokia, Sony Ericsson, Samsung e.a.) en op Symbian GSM's. Voor Windows Mobile smartphones is FreeRange nog in Beta. Het programma werkt op Windows Mobile Pocket PC versie 2003, WM 5.0 and 6.0.

Let op: Hoewel het programma gratis is kan je mobiele operator kosten in rekening brengen voor het dataverkeer. Gelukkig komen er steeds meer telefoons met WLAN.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS