Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Mobiel bellen vertraagt de hersenen
Nieuwsbericht: Mobiel bellen vertraagt de hersenen
Datum en tijd: 10 september 2007 10:36


Het lijkt erop dat mobiel bellen toch niet zo gezond is als gedacht. Onderzoekers van de Universiteit van Nijmegen hebben ontdekt dat de hersenen van mensen die vaak mobiel bellen trager zijn dan minder frequente bellers. Wel beschikken zij over betere selectieve aandacht.
Bron: Planet.nl

Mensen die een groot aantal jaren veelvuldig mobiel bellen, vertonen vaak een vertraagde hersenactiviteit zoals bij de ziekte van Alzheimer. Dit blijkt uit nog niet gepubliceerd onderzoek van het bedrijf Brainclinics en de Radboud Universiteit Nijmegen.
Bron: Telecom Update

De hersenen van mensen die vaak mobiel bellen zijn trager dan die van minder frequente gsm-gebruikers. Mobiele bellers beschikken daarentegen over betere selectieve aandacht.
Bron: Nu.nl

Met een mobieltje ben je weliswaar snel bereikbaar, maar je hersenen werken er juist trager door. Vooral de zogenaamde 'heavy users' - mensen die vaak mobiel bellen - hebben een tragere hersenactiviteit dan mensen die minder frequent mobiel bellen.
Bron: RTL Nieuws

Mensen die meerdere jaren veelvuldig mobiel bellen, vertonen vaak een vertraagde hersenactiviteit zoals bij de ziekte van Alzheimer.
Bron: BN De Stem© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS