Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Sony Ericsson Yari

Sony Ericsson Yari
Sony Ericsson Yari


Sony Ericsson Yari specificaties
Afmetingen:100mm x 48mm x 16mm
Gewicht:115 gram
Batterij standbytijd:450 uur
Batterij spreektijd:11.0 uur
Displaygrootte:2.4 inch
Digitale camera:Ja, de Yari heeft een digitale camera.
5.0 MP
MP3 speler:Ja, de Yari kan MP3 bestanden afspelen.
Videospeler:Ja, de Yari kan video's / films afspelen.
Bluetooth:Ja, de Yari kan verbinding maken via Bluetooth.
Wlan / Wifi:Nee, De Yari heeft geen WLAN / Wifi aan boord.
Touchscreen:Nee, De Yari heeft geen touchscreen.
Qwerty toetsenbord:Nee, De Yari heeft geen interne QWERTY toetsenbord.
GPS:Ja, de Yari heeft een interne GPS.
Uitbreidbaar geheugen:Ja, MicroSD
Overige kenmerken:
- Gaming phone
- Incl. 1GB MicroSD kaart

Volledige specificatiesSony Ericsson Yari Aanbiedingen
1Gratis Sony Ericsson YariMobiele telefoon Sony Ericsson Yari
Aantal minuten en SMSjes binnen de bundel. 150 min. / 300 SMS
Contractduur van het abonnement. 2 jaar

Klik hier voor meer info »

Aanbieding i.c.m. een Vodafone abonnement.€ 0,-
€ 11.25 p/m


Sony Ericsson Yari Review


De Sony Ericsson Yari is een gaming phone waarmee je uren speelplezier gaat hebben, waar je ook bent. Leuke features zoals gesture en motion games, een 5 megapixel camera en een simpele bediening maken deze telefoon voor elke gameliefhebber geschikt.

Display & bediening
De Yari heeft een 2,4 inch scherm gekregen. Daarop is meestal het homescherm van jouw gekozen thema te zien. Het scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels en 262.144 kleuren. Daarmee heb je altijd een helder en scherp beeld, wat bijzonder van pas komt tijdens het gamen. Soms moet je je dartpijltje precies in de roos gooien, en dan moet je de roos wel duidelijk kunnen zien!

De slider-telefoon heeft diverse toetsen op de voorkant. De navigatietoets heeft een ronde vorm gekregen, wat zeer goed past in de stijl van deze telefoon. Naast deze toets zitten vier toetsen: bellen, ophangen, menu en C (verwijderen). Met de middelste toets activeer je je gekozen applicatie, of voor je de actie uit die je via een applicatie gekozen hebt. Boven de grote toets staat altijd wat er gebeurt wanneer je hem indrukt. Uitgeschoven krijgt de Sony Ericsson Yari een T9-toetsenbord.

Camera & Entertainment
De Yari heeft een redelijk goede camera gekregen, vergeleken met zijn soortgenoten: 5 megapixel. De autofocus camera heeft een LED flitser, die je ook kunt activeren tijdens het video's opnemen. Foto's maak je met een maximale resolutie van 2592x1944 pixels, waarbij je 4x digitaal kunt inzoomen. Een dergelijke resolutie is ruim voldoende voor een grote afdruk op fotopapier. De camera heeft leuke features zoals beeldstabilisatie en lach- en gezichtsherkenning, zodat het onderwerp altijd de juiste belichting en scherpte heeft. Nadat je de foto's gemaakt heb, kun je ze direct voorzien van je huidige locatie d.m.v. Geo Taggin. Video's maak je op QVGA kwaliteit met een snelheid van 30 fps en kun je direct uploaden via de YouTube applicatie.

Maar naast de camera staat de Sony Ericsson Yari nog om iets anders bekend: gaming! Het toestel heeft namelijk diverse games geďnstalleerd, waaronder gesture en motion games. Bij gesture games maak je gebruik van de camera, die jouw beweging registreerd. Motion games zetten de beweging die je met je telefoon maakt om in acties in het spel, bijvoorbeeld door het gooien van dobbelstenen. De 3D-games worden extra leuk door de ingebouwde stereo speakers, waardoor ook geluidseffecten duidelijk woorden gehoord.

Die speakers komen trouwens ook erg van pas bij de muziekfuncties van de Yari. Via de mediaspeler luister je naar je favoriete muziek die je op het toestel hebt gezet, of je luistert gewoon naar de radio. Als je liever met een koptelefoon luistert, kan dat draadloos via Stereo Bluetooth.

Prestaties & Connectiviteit
Ook op dit gebied blijft de Yari niet achter. Het toestel kent 3G-connectiviteit, waardoor razendsnel mobiel internetten mogelijk is. Het quad-band toestel is over praktisch de hele wereld te gebruiken, en de Yari helpt je via de GPS-ontvanger met A-GPS ondersteuning ook nog op weg overal te komen. Via de USB-poort kun je muziek of andere bestanden op je toestel zetten, welke of op het interne geheugen van 600MB komen te staan, of op de MicroSD kaart, die de Yari ook ondersteunt. Je krijgt bij aankoop van het toestel er gratis een 1GB MicroSD kaartje bij.

Conclusie
Een leuk toestel voor een leuke prijs.


Sony Ericsson Yari foto's


Sony Ericsson Yari open en dicht

Sony Ericsson Yari schuin open

Sony Ericsson Yari diverse views

Sony Ericsson Yari diverse views rood
Sony Ericsson Yari videoSony Ericsson Yari promo videoHandige Sony Ericsson Yari links
Officiële website
Download de Sony Ericsson Yari handleiding (pdf)
Kieskeurig.nl - Ervaringen / reviews
Gratis Sony Ericsson Yari themes
Afbeeldingen van de Sony Ericsson Yari
YouTube Video's van de Sony Ericsson Yari
Typhone - review en gebruikservaringen

Sony Ericsson Yari Kopen
Vergelijk zelf de prijs in deze shops:
Typhone
Algebeld
GSM Easy
Ritel
GSM Stunts
2call


Uitleg abonnementen
Debitel abonnementen
Hi abonnement
KPN Mobiel
T-Mobile Relax
Telfort Belbundel
Telfort Unlimited
Vodafone Basis
Vodafone BloX
AdvertentieE-mail mij bij een nieuwe beoordeling


Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS