Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:LG GW620

LG GW620
LG GW620


LG GW620 specificaties
Afmetingen:0mm x 0mm x 0mm
Gewicht:0 gram
Batterij standbytijd:0 uur
Batterij spreektijd:0.0 uur
Displaygrootte:3.0 inch
Digitale camera:Ja, de GW620 heeft een digitale camera.
5.0 MP
MP3 speler:Ja, de GW620 kan MP3 bestanden afspelen.
Videospeler:Ja, de GW620 kan video's / films afspelen.
Bluetooth:Ja, de GW620 kan verbinding maken via Bluetooth.
Wlan / Wifi:Ja, de GW620 kan verbinding maken via WLAN / Wifi.
Touchscreen:Ja, de GW620 heeft een touchscreen.
Qwerty toetsenbord:Ja, de GW620 heeft een QWERTY toetsenbord.
GPS:Ja, de GW620 heeft een interne GPS.
Uitbreidbaar geheugen:Ja, MicroSD
Besturingssysteem: Android OS

Volledige specificatiesLG GW620 Review


De LG GW620 werd voor het eerste gespot op de IFA 2009 in Berlijn, waar hij bekend werd onder de naam LG Etna. In het geruchtencircuit heeft het toestel ook bekend gestaan als LG Eve. Wat de naam ook is, we weten dat dit toestel LG's allereerste Android telefoon is.

Display & Bediening
De GW620 heeft een 3 inch resistive touchscreen met een resolutie van 320 x 480 pixels. Het toestel wordt grotendeels door dit touchscreen bestuurd. Bij sommige applicaties, zoals bij het beantwoorden van een e-mail of het schrijven van aan SMS, kun je gebruik maken van het uitschuifbare QWERTY toetsenbord. Het fysieke toestenbord maakt het toestel iets dikker, maar doet het gebruiksgemak van dit toestel zeker ten goede. LG's eerste toestel met een volledig QWERTY toetsenbord, de LG KS360, zag er wat kinderlijk uit. Het toestel had ronde, gekleurde knoppen die te ver uit elkaar lagen. De GW620 heeft een heel ander toetsenbord. De toetsen zijn rechthoekig, liggen een beetje uit elkaar zodat je niet twee toetsen tegelijk intoetst, en hebben geen rare kleuren meer. Daarmee wordt het toestel niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar zit hij er ook nog eens veel beter uit.

Naast de uiterlijke kenmerken zoals het display en het toestenbord, wordt de bediening van het toestel ten goede gedaan door Google's besturingsysteem Android. Via Android heb je snel contact met Google applicaties zoals YouTube of Google Maps. Het besturingssysteem staat bekend als goed vormgegeven en gebruiksvriendelijk. En groot pluspunt van de GW620!

Camera & Functies
De camera van de LG GW620 laat zeker niet te wensen over, maar doet je ook geen gat in de lucht springen. De autofocus camera heeft een 5 megapixel sensor, waarmee je foto's maakt met een maximale resolutie van 2560 x 1920 pixels. Dat zijn geen top-prestaties vergeleken met de échte cameratelefoons op de markt, maar het is een leuke extraatje waar je ook zeker mooie foto's mee kunt maken. De camera heeft ook een videofuncties, waarmee je met een snelheid van 30 fps video's mee kunt maken. Voor de verandering heeft het toestel eens géén tweede camera aan de voorkant, waarmee je zou kunnen videobellen. Dat doet toch niemand.

Prestaties & Connectiviteit
Het toestel ondersteunt 3G connectiviteit. Het quad-band toestel is daarmee niet alleen over de hele wereld te gebruiken om te bellen, maar ook om razendsnel mee te internetten. HSPDA ondersteuning maakt mobiel internetten een stuk sneller. Mocht je bij een draadloos netwerk in de buurt zitten, kun je ook verbinding maken met internet via WiFi. Connectiviteitsopties aan de buitenkant van de GW620 zijn een 3,5 mm audio aansluiting, een MicroSD aansluiting en een MicroSD slot, waarmee je het geheugen kunt uitbreiden tot maximaal 16GB. Daarnaast heeft het toestel een FM Radio en Stereo Bluetooth om muziek te kunnen luisteren, en een GPS-ontvanger om altijd en overal de weg naar huis terug te kunnen vinden.

Conclusie
De LG GW620 is een toestel dat de ultieme combinatie van een touchscreen display, een volledig QWERTY-toetsenbord en het top-besturingssysteem Google Android heeft. Dat maakt het toestel mooie vormgegeven en gemakkelijk te bediening.


LG GW620 foto's


LG GW620 diverse views

LG GW620 schuin
LG GW620 videoLG GW620 intro by MobileGazetteHandige LG GW620 links
Afbeeldingen van de LG GW620
YouTube Video's van de LG GW620
Typhone - review en gebruikservaringen

LG GW620 Kopen
Vergelijk zelf de prijs in deze shops:
GSM Easy
Typhone


Uitleg abonnementen
Debitel abonnementen
Hi abonnement
KPN Mobiel
T-Mobile Relax
Telfort Belbundel
Telfort Unlimited
Vodafone Basis
Vodafone BloX
AdvertentieE-mail mij bij een nieuwe beoordeling


Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS