Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:LG GD510 Pop

LG GD510 Pop
LG GD510 Pop


LG GD510 Pop specificaties
Afmetingen:102mm x 49mm x 16mm
Gewicht:90 gram
Batterij standbytijd:0 uur
Batterij spreektijd:0.0 uur
Displaygrootte:3.0 inch
Digitale camera:Ja, de GD510 Pop heeft een digitale camera.
3.2 MP
MP3 speler:Ja, de GD510 Pop kan MP3 bestanden afspelen.
Videospeler:Ja, de GD510 Pop kan video's / films afspelen.
Bluetooth:Ja, de GD510 Pop kan verbinding maken via Bluetooth.
Wlan / Wifi:Nee, De GD510 Pop heeft geen WLAN / Wifi aan boord.
Touchscreen:Ja, de GD510 Pop heeft een touchscreen.
Qwerty toetsenbord:Nee, De GD510 Pop heeft geen interne QWERTY toetsenbord.
GPS:Nee, De GD510 Pop heeft geen interne GPS.
Intern geheugen:8.0 Gigabyte
Uitbreidbaar geheugen:Ja, MicroSD
Overige kenmerken:
- Achterzijde kan voorzien worden van zonnepanelen

Volledige specificatiesLG GD510 Pop Aanbiedingen
1Gratis LG GD510 PopMobiele telefoon LG GD510 Pop
Aantal minuten en SMSjes binnen de bundel. 150 min.
Contractduur van het abonnement. 2 jaar

Klik hier voor meer info »

Aanbieding i.c.m. een Tele2 abonnement.€ 0,-
€ 17.50 p/m


LG GD510 Pop Review


De LG GD510 Pop is een lichtgewichte telefoon, zowel fysiek als in betaalbaarheid. Het is het broertje van de LG KP500 Cookie, een zeer populair toestel. Beide toestellen zijn touchscreen telefoons met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Stijlvol design met optionele zonnepanelen
De LG GD510 is een bijzonder stijlvolle telefoon, waarbij het 3 inch touchscreen bijna naadloos aan de randen van het toestel grenst. Om precies te zijn zit er exact 0,48 mm tussen het scherm en de rand van het toestel. Daarmee maakt LG optimaal gebruik van de afmetingen van dit toestel en claimt het meeste compacte toestel met een 3 inch touchscreen te hebben gemaakt. De simpele eigenschappen verwerkt in een stijlvol design maken deze telefoon betaalbaar en tegelijkertijd waard om mee te showen.

Een bijzondere optie die de LG Pop met zich meekrijgt is de optionele zonnepanelen. Je kunt het batterijklepje vervangen door een klepje met zonnepanelen, waardoor het toestel langer meegaat. Vooral in de zomer leg je het toestel even met zijn gezicht op de tafel op het terras, en kun je zo weer een uurtje extra bellen, of je dagje langer zonder opladen.

Display & Bediening
De GD510 Pop heeft een 3 inch touchscreen display. Het toestel wordt bijna alleen via dit display bediend, want voor de rest zit op de voorkant slechts één knop. Met deze multifunctionele home-knop kun je diverse applicaties activiteren, waaronder het menu openen. Achter de knop zit een lampje die rood kleurt wanneer je de toets gebruikt om een gesprek te beëindigen, en groen wanneer je een inkomende oproep wilt beantwoorden.

De rest wordt volledig bestuurd vanaf het touchscreen display. Het scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels en geeft 265.000 kleuren weer, waardoor je een scherp en helder beeld hebt op de LG Pop. Het homescreen dat verschijnt zodra je het toestel van de blokkering afhaalt kun je volledig naar eigen wensen indelen. Thema's, achtergronden, widgets verslepen, noem het maar op. Je LG Pop ziet er op die manier altijd zo uit zoals jij dat wilt.

Camera & Functies
Met de 3.2 megapixel camera maak je foto's met een maximale resolutie van 2048 x 1536 pixels. Die resolutie is groot genoeg om een 10 x 15 cm afdruk te laten maken, maar is minder geschikt voor grote posters. Het toestel onderscheid zich op de markt dan ook niet als cameratelefoon, waarvan we het resultaat weer terugzien in de betaalbaarheid van dit toestel. Naast foto's maken kun je met de LG Pop ook video's opnemen.

Foto's en video's worden opgeslagen op het interne geheugen, dat maarliefst 8GB bedraagt. Binnen deze prijscategorie springt de LG Pop daarmee ver boven andere toestellen uit. Het toestel heeft naar dit interne geheugen een MicroSD slot, waardoor het geheugen nog verder kunt uitbreiden.

Prestaties & Functionaliteit
Hoewel het toestel geen WiFi en geen GPS-ontvanger heeft, wil dat nog niet zeggen dat de LG Pop op dit gebied achter blijft. Het is juist LG's bedoeling geweest om met dit toestel functies die niet iedereen gebruik achterwege te laten, zodat je niet betaald voor iets dat je toch niet gebruikt.

De LG Pop is een tri-band GSM met UMTS ondersteuning. Het is daardoor mogelijk ook in het buitenland te bellen, sms'en en internetten. Muziek luisteren doe je via de muziekspeler of via de FM Radio. Via Stereo Bluetooth kun je draadloos genieten van je favoriete muziek, maar dat kan ook nog gewoon via een 3,5 mm audioaansluiting.

Conclusie
Met zijn stijlvolle design, zijn betaalbaarheid en zijn interne en externe features is deze telefoon de ideale combinatie tussen veelzijdigheid en betaalbaarheid. Voor weinig geld krijg je toch een volledig toestel.


LG GD510 Pop foto's


LG GD510 Pop voor- en zijkant

LG GD510 Pop achterkant zonnepanelen

LG GD510 Pop achterkant

LG GD510 Pop zijkant

LG GD510 Pop schuin
LG GD510 Pop videoLG GD510 Pop Promo videoHandige LG GD510 Pop links
Kieskeurig.nl - Ervaringen / reviews
Afbeeldingen van de LG GD510 Pop
YouTube Video's van de LG GD510 Pop

LG GD510 Pop Kopen
Vergelijk zelf de prijs in deze shops:
2call
Vodafone webshop
Typhone


Uitleg abonnementen
Debitel abonnementen
Hi abonnement
KPN Mobiel
T-Mobile Relax
Telfort Belbundel
Telfort Unlimited
Vodafone Basis
Vodafone BloX
AdvertentieE-mail mij bij een nieuwe beoordeling


Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS