Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:LG BL20 Chocolate

LG BL20 Chocolate
LG BL20 Chocolate


LG BL20 Chocolate specificaties
Afmetingen:107mm x 51mm x 12mm
Gewicht:115 gram
Batterij standbytijd:450 uur
Batterij spreektijd:5.0 uur
Displaygrootte:2.4 inch
Digitale camera:Ja, de BL20 Chocolate heeft een digitale camera.
5.0 MP
MP3 speler:Ja, de BL20 Chocolate kan MP3 bestanden afspelen.
Videospeler:Ja, de BL20 Chocolate kan video's / films afspelen.
Bluetooth:Ja, de BL20 Chocolate kan verbinding maken via Bluetooth.
Wlan / Wifi:Nee, De BL20 Chocolate heeft geen WLAN / Wifi aan boord.
Touchscreen:Nee, De BL20 Chocolate heeft geen touchscreen.
Qwerty toetsenbord:Nee, De BL20 Chocolate heeft geen interne QWERTY toetsenbord.
GPS:Nee, De BL20 Chocolate heeft geen interne GPS.
Uitbreidbaar geheugen:Ja, MicroSD
Overige kenmerken:
- Touch-sensitive verborgen navigatietoetsen
- Schneider-Kreuznach lens
- 3G connectiviteit

Volledige specificatiesLG BL20 Chocolate Review


De LG BL20 Chocolate is de officiŽle vervanger van de in 2006 uitgekomen LG Chocolate. Het slider-toestel is een onderdeel van de Black Label Series, dat luxe en design moet uitstralen. Dat deed LG in 2006 met de Chocolate, en dat doen ze opnieuw met de BL20 Chocolate.

Display & Bediening
Het toestel is wat aan de zware kant is (115 gram) in vergelijking met de afmetingen (106.9 x 50.8 x 12.3 mm). Dat zit hem in de slider-functie van deze telefoon. Ingeschoven oogt het toestel klein en handzaam, maar van binnen zit een mooi voorgegeven T9-toetsenbord. Niet alleen op dit toetsenbord zien we het strakke design van de BL20; ook op de rest van het toestel zien we duidelijke kenmerken van Black Label toestel. Zo heeft de BL20 verborgen navigatietoetsen. Wanneer het toestel uit staat lijkt het alsof je knopjes mist. Wanneer je het toestel echter aanzet, beginnen de lampjes te branden en is het duidelijk waar zich de 'knoppen' bevinden. Dit zijn echter niet echte knoppen, maar aanraakgevoelige oppervlakken van het toestel. De BL20 heeft een 2,4 inch TFT display met een resolutie van 240 x 320 pixels. Het display geeft 262.000 kleuren weer, wat zorgt voor een helder beeld.

Camera & Functies
Ook LG gaat mee met de tijd door de BL20 uit te rusten met een 5 megapixel autofocus camera. 'Dat kan beter', zeggen sommige critici, maar de ervaringen is dat het aantal megapixels van de camera weer in verhouding staat met de prijs. Deze camera heeft een Schneider-Kreuznach lens en maakt foto's met een maximale resolutie van 2560 x 1920 pixels. De kwaliteit zal niet in verhouding staan met een professionele camera, maar daarvoor is en blijft het ook een mobiele telefoon. Met de 5 megapixel camera kun je tevens video's maken op QVGA kwaliteit, met een maximale snelheid van 15 fps. In donkere tijden staat een LED flitser je bij, zodat je elk moment bij dag en bij nacht vast kunt leggen.

Prestaties & Connectiviteit
Op dit gebied geeft LG ons een beetje een gemengd gevoel. Aan de ene kant heeft het toestel 3G connectiviteit, waardoor je razendsnel kunt internetten, en aan de andere kant ontbreekt op de BL20 een WiFi-optie en een GPS-ontvanger. Maar, zoals we eerder al vertelden, ook dat staat weer in verhouding met de prijs, en zo heeft LG voor iedereen wat. De BL20 is verder uitgerust met de standaarduitrusting, waar Stereo Bluetooth 2.0, USB 2.0 en een FM Radio tot behoren. Je kunt het interne geheugen van 60 MB uitbreiden tot maximaal 16GB, d.m.v. een MicroSD kaartje. De 900 mAh Li-Ion batterij zorgt voor 5 uur spreektijd, en 450 uur standbytijd, wat neerkomt op ongeveer 2 weken.

Conclusie
Al met al is het twijfelachtig of deze telefoon binnen de high-end categorie valt. Een 5 megapixel camera is niet slecht, 3G connectiviteit ook niet, maar het ontbreken van WiFi en een GPS-ontvanger halen de specificaties wat naar beneden. Gelukkig de prijs ook, en laat dat dan het pluspuntje zijn van de BL20.


LG BL20 Chocolate foto's


BL20 Chocolate toetsenbord

BL20 Chocolate
LG BL20 Chocolate videoLG BL20 Chocolate promo videoHandige LG BL20 Chocolate links
Afbeeldingen van de LG BL20 Chocolate
YouTube Video's van de LG BL20 Chocolate
Typhone - review en gebruikservaringen

LG BL20 Chocolate Kopen
Vergelijk zelf de prijs in deze shops:
Typhone


Uitleg abonnementen
Debitel abonnementen
Hi abonnement
KPN Mobiel
T-Mobile Relax
Telfort Belbundel
Telfort Unlimited
Vodafone Basis
Vodafone BloX
AdvertentieE-mail mij bij een nieuwe beoordeling


Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS