Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:HTC Touch HD 2

HTC Touch HD 2
HTC Touch HD 2


HTC Touch HD 2 specificaties
Afmetingen:121mm x 67mm x 11mm
Gewicht:157 gram
Batterij standbytijd:490 uur
Batterij spreektijd:6.3 uur
Displaygrootte:4.3 inch
Digitale camera:Ja, de Touch HD 2 heeft een digitale camera.
5.0 MP
MP3 speler:Ja, de Touch HD 2 kan MP3 bestanden afspelen.
Videospeler:Ja, de Touch HD 2 kan video's / films afspelen.
Bluetooth:Ja, de Touch HD 2 kan verbinding maken via Bluetooth.
Wlan / Wifi:Ja, de Touch HD 2 kan verbinding maken via WLAN / Wifi.
Touchscreen:Ja, de Touch HD 2 heeft een touchscreen.
Qwerty toetsenbord:Nee, De Touch HD 2 heeft geen interne QWERTY toetsenbord.
GPS:Ja, de Touch HD 2 heeft een interne GPS.
Uitbreidbaar geheugen:Ja, MicroSD
Besturingssysteem: Windows Mobile 6.1
Overige kenmerken:
- 1Ghz Snapdragon processor
- 320MB werkgeheugen
- 1230 mAh batterij

Volledige specificatiesHTC Touch HD 2 Aanbiedingen
1HTC Touch HD 2Mobiele telefoon HTC Touch HD 2
Aantal minuten en SMSjes binnen de bundel. 300 min.
Contractduur van het abonnement. 2 jaar

Klik hier voor meer info »

Aanbieding i.c.m. een Tele2 abonnement.€ 171,-
€ 27.50 p/m


HTC Touch HD 2 Review


De HTC Touch HD 2 is de opvolger van de Touch HD. Nu hoeft een opvolger niet altijd automatisch beter te zijn dan zijn voorganger, maar dat is bij deze twee HTC's absoluut het geval. De Touch HD 2 heeft een 4,3 inch touchscreen, een strakke vormgeving en verbeterde prestaties.

Met de HD 2 introduceert HTC ook twee nieuwe applicaties: HTC Peep en HTC Footprints. Met de Peep applicaties kun je snel even je Twitter status doorgeven, en Footprints gebruik je om gemaakte foto's te taggen.

De Touch HD 2 stond eerder bekend als de HTC Leo, en in het geruchtencircuit werd ook de naam Firestone gebruike. Het toestel is alleen in het zwart verkrijgbaar.

Display & Bediening
Het toestel heeft een 4,3 inch touchscreen display. Dit touchscreen is een capacitief touchscreen, dat reageert op warmte i.p.v. druk. HTC is daarmee de eerste die een Windows Mobile toestel heeft voorzien van een capacitief touchscreen.

Het display heeft een resolutie van 480 x 800 pixels en geeft een haarscherp beeld weer. HTC heeft over het Windows Mobile 6.1 interface zijn eigen HTC Sense interface gelegd, dat er stukken beter uitziet. Applicaties die de TouchFLO 3D functie ondersteunen reageren daardoor snel op de bewegingen die je op het touchscreen maakt.

Camera & Functies
De Touch HD 2 is net als de Touch HD voorzien van een 5 megapixel camera. Dat is zeker niet slecht als je de gemiddelden bekijkt, maar ook niet aan de ultra hoge kant als je de hedendaagse mogelijkheden bekijken. Het toestel blinkt daardoor ook niet uit onder de cameratelefoons, maar is desalnietemin in staat goede foto's te schieten.

De foto's hebben een maximale resolutie van 2584 x 1936 pixels dat ruime voldoende is om foto's te laten afdrukken. Als het donker is kun je gebruikmaken van de dubbele LED flitser, die in genoeg licht kan voorzien om toch je foto te kunnen maken. Naast de foto-stand biedt de camera ook een video-optie.

Prestaties & Connectiviteit
De Touch HD 2 is voorzien van een sterke 1Ghz Snapdragon processor en heeft maarliefst 320 MB RAM (werkgeheugen). Die combinatie maakt het toestel een razendsnel apparaat die geschikt is applicaties door elkaar heen te laten draaien. Over razendsnel gesproken: het toestel heeft 3G-connectiviteit met UMTS/HSPDA ondersteuning, waardoor je op je telefoon net zo snel mobiel kunt internetten als met een gemiddeld internetabonnement voor op je PC.

Een andere sterke eigenschap van dit toestel is de 1230 mAh Li-Ion batterij, waarmee hoge standby- en beltijden kunnen worden behaald. Maximaal staat het toestel bijna 3 weken standby en kun je er meer dan 6 uur mee bellen. Door deze batterij kun je ook langer van je muziek genieten, dat draadloos kan via Stereo Bluetooth, of gewoon via de 3,5 mm audioaansluiting. Het toestel heeft ook een FM Radio, mocht je je eigen muziek zat zijn.

Daarnaast biedt de HTC Touch HD 2 nog meer sterke opties. Via WiFi kun je internetten wanneer je in het bereik bent van een lokaal draadloos netwerk, en via GPS met A-GPS ondersteuning kun je altijd de weg terug naar huis vinden. Via USB maak je verbinding met je PC of Laptop, waardoor ook het interne geheugen van 512MB toegankelijk wordt. Dat kan worden uitgebreid d.m.v. een MicroSD kaartje.

Conclusie
Al met al is de HTC Touch HD 2 een bijzondere toevoeging aan de markt. Hoewel de Touch HD zeker niet slecht was, heeft dit toestel een aantal goede verbeteringen. HTC is met de HD 2 afgeweken van de vele ronde vormen die de meeste Touch toestellen hebben, en is overgegaan naar een strak uiterlijk waarbij het display zo veel mogelijk ruimte inneemt. Met name de prestaties, connectiviteitsopties en de bediening van het toestel zijn sterke punten van de HTC Touch HD 2.


HTC Touch HD 2 foto's


HTC Touch HD 2 diverse views
HTC Touch HD 2 videoHTC TOuch HD 2 promo videoHandige HTC Touch HD 2 links
Afbeeldingen van de HTC Touch HD 2
YouTube Video's van de HTC Touch HD 2

HTC Touch HD 2 Kopen
Vergelijk zelf de prijs in deze shops:
2call


Uitleg abonnementen
Debitel abonnementen
Hi abonnement
KPN Mobiel
T-Mobile Relax
Telfort Belbundel
Telfort Unlimited
Vodafone Basis
Vodafone BloX
AdvertentieE-mail mij bij een nieuwe beoordeling
Beoordeling door Jaap Buust uit Emmeloord op 19-10-2010
Totaalcijfer: 6Aantal functies: 6Vormgeving: 6Batterij: 6
Ik las onlangs dat er een nieuwe HTC uitkomt die sterk lijkt op de HD2. Dat zou de HTC Gratia zijn. http://www.htc-gratia.com Voor iedereen die de HD2 vet vind, net als ik, maar toch liever Android draait.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS