Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - iPhone firmware 2.2 gearriveerd
Nieuwsbericht: iPhone firmware 2.2 gearriveerd
Datum en tijd: 21 november 2008 14:03


Voor de iPhone en de iPhone 3G is er nu de nieuwe firmware update 2.2 gelanceerd. Apple wil zo de iPhone weer op vele gebieden verbeteren. Er worden klein bugs opgelost, en een aantal nieuwe applicaties toegevoegd.

Zo wordt Google Maps verbeterd met Street View. Je kunt snel je locatie doorsturen via de e-mail, of foto's van anderen van jouw locatie bekijken. Het is makkelijker een route te plannen of te kijken wat een tripje met de bus kost. Ook de Mail functie is uitgebreid. Er zijn wat kleine probleempjes met email ontvangen opgelost, en HTML e-mail wordt nu beter weergegeven.


Dat is gelukkig nog niet alles. Podcasts zijn nu gemakkelijker te downloaden via de iTunes applicatie. Dat kan via WiFi of het gewone telefoonnetwerk. De Safari browser moet nu stabieler en beter lopen, en ook aan de vormgeving van de browser is gewerkt.

Dit zijn slechts een aantal top-verbeteringen van de update. Er is nog meer, wat je allemaal zelf na kunt lezen op de Apple iPhone Update Website© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS