Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - De iCEphone - geen koelkast maar een koffer
Nieuwsbericht: De iCEphone - geen koelkast maar een koffer
Datum en tijd: 20 november 2008 13:45


Stel: je bent aan het werk, en je collega kijkt je opeens met grote ogen aan, valt achterover ... wat moet je doen? Natuurlijk! Je pakt je iCEphone, waar precies opstaat wat je moet doen!

De iCEphone staat voor in Case of Emergency phone - een telefoon die allerlei software en programma's heeft die je precies laten zien wat je moet doen in noodsituaties. Wanneer je buurman een hartaanval krijgt, zoek je gewoon even het volgende programmaatje op:
Of het Oranje Boekje van de Nederlandse EHBO het met 30 compressies eens is, moet je zelf maar even opzoeken. Het is in ieder geval een begin, en het kan levens redden.
Maar is dat dan het enige dat je met dit toestel kunt? Gelukkig niet. De iCEphone heeft ook GPS, waardoor je met een druk op de knop de dichtstbijzijnde hulpdienst kunt bellen. Of gewoon zelf de weg kunt vinden naar het ziekenhuis. Daarnaast is de iCEphone een normale Quadband GSM met GPRS, EDGE, HSPDA en UMTS. Het toestel bezit een 3 inch TFT touchscreen display met een resolutie van 240 x 400 pixels en 65.000 kleuren. Ingebouwd vind je een 3.1 megapixel camera met autofocus en LED flitser, mocht je je hulpactie willen fotograferen. Ook WiFi ontbreekt niet. Afmetingen zijn 127◊60,8◊23,3 mm en het toestel weegt 210 gram (behoorlijk wat!). Dan de grootste tegenvaller: hij gaat iets minder dan 1000 dollar (ong. 800 euro) kosten. Niet bepaald weinig voor een EHBO koffer.

Meer zien en weten? Kijk op de officiŽle website van de iCEphone.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS