Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG Prada II (KF900) uit
Nieuwsbericht: LG Prada II (KF900) uit
Datum en tijd: 19 november 2008 13:59


De LG Prada II is een zeer elegant toestel. Wanneer je er naar kijkt, zie je dat het niet zomaar uit iemands duim gezogen is. Er is over nagedacht, opnieuw nagedacht en nog meer nagedacht. En toen kwamen ze op een idee: hij moet er niet alleen mooi uit zien, hij moet ook nog veel kunnen.

Het resultaat van de samenwerking tussen LG en Prada hebben we al eerder kunnen zien. Een lange tijd geleden werd de tweede versie van deze telefoon al aangekondigd, waar we vandaag het resultaat van kunnen zien.
De LG Prada II is een quadband GSM met EDGE, UMTS en HSPDA. Het toestel heeft een 3 inch WQVGA TFT touchscreen (multi-touch) display met een resolutie van 240 x 400 pixels en 256.000 kleuren. Ook een slide-out volledig QWERTY toetsenbord mag niet ontbreken, en de 5 megapixel camera met autofocus, flitser en beeldstabilisatie maken dit toestel zeer compleet. Naast gewone foto's maken, kun je met de Prada II ook tot 720 x 480 pixels video opnemen. Daarnaast bezit dit toestel nog over WiFi, bluetooth, een USB poort, FM radio en TV-out. Als luisteren naar de stem van je geliefde niet genoeg is, kun je dit toestel ook gebruiken voor videobellen. Normaal bellen kan tot 3 uur, en hij staat onder de beste omstandigheden maximaal 400 uur standby. De Prada II heeft standaard 60 MB ingebouwd, welke je kunt uitbreiden tot 8 GB d.m.v. een MicroSD kaartje. Afmetingen zijn 104,5 x 54 x 16,75 mm en hij weegt 130 gram.

Meer zien en meer weten? Bekijk dan de zeer goed vormgegeven website van de LG Prada II.

Kopen? Dat kan bij Typhone.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS