Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nokia 5800 XpressMusic toch duurder dan verwacht
Nieuwsbericht: Nokia 5800 XpressMusic toch duurder dan verwacht
Datum en tijd: 17 november 2008 14:46


De Nokia 5800 XpressMusic is een tijdje bekend bij het publiek, en ook de eerste releasedatum is bekend: op 5 december komt toestel voor het eerst in Rusland uit. De prijs die toen bekend lang rond de 330 euro, maar nu kwam op de Spaanse website van Nokia een bedrag van 429 euro boven. Als het nu gewoon een dure verkoper was, was het een ander verhaal geweest. We mogen van een officiële Nokia website toch wel verwachten een juiste prijs weer te geven.
Het kan echter nog gekker: op de website van 2call staat het toestel voor een losse verkoopprijs van € 782,-. In combinatie met een abonnement moet je nog minimaal 200 euro bijleggen - niet bepaald een mid-range toestel meer.

De Nokia 5800 XpressMusic werd een tijd geleden bestempeld als 'de alleskunner'. Terecht, want dit toestel bevat werkelijk bijna alles wat je op een mobiele telefoon vinden kunt. Alleen de 3.15 megapixel camera is zeker niet van de best soort, maar met een touchscreen display, WiFi, ingebouwde GPS, een 3.5 mm audio jack, TV-out en 81MB intern geheugen heb je behoorlijk wat in je handen.

De eerste prijs was behoorlijk goedkoop, maar de prijs die we nu op ons scherm krijgen te zien hadden we niet verwacht. De Nokia 5800 komt in februari of maart uit, en dan moeten we natuurlijk maar afwachten wat de échte prijs gaat worden. Laten we hopen dat die nog wat naar beneden gaat...© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS