Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Google introduceert 'zoeken met je stem' op de iPhone
Nieuwsbericht: Google introduceert 'zoeken met je stem' op de iPhone
Datum en tijd: 14 november 2008 14:11


Het werkt heel simpel: je hebt een iPhone, je download gratis de applicatie van Google, je stelt de vraag die je altijd al hebt willen stellen (bijv. 'is de iPhone écht zo goed?') en vindt alle zoekresultaten op Google.

De iPhone en Google werkten al samen met de zoek-applicatie op de iPhone. Daar moet je tot op heden echter nog steeds je virtuele keyboard voor gebruiken. Dat wilde Google verbeteren, dus komen ze met een applicatie waarmee je je zoekterm kunt inspreken, welke vervolgens wordt in gevoerd in de Google zoekmachine.
Yahoo en Microsoft bieden al lang en breed stemherkenning voor mobiele apparaten, maar op één of andere manier verwacht men dat Google weer bovenaan de lijst zal komen de staan. De New York Times schrijft echter dat de applicatie bij lange na niet perfect is, en dat het soms met zoekterm antwoord die werkelijk nergens op slaan.

Bron: unwiredview.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS