Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Windows Mobile 6.5 afbeeldingen gespot
Nieuwsbericht: Windows Mobile 6.5 afbeeldingen gespot
Datum en tijd: 13 november 2008 13:13


Steve Balmer, CEO van Microsoft, heeft onlangs bevestigd dat Windows Mobile 6.5 écht gaat komen. Waarschijnlijk wordt het besturingssysteem officieel gepresenteerd in februari 2009, tijdens het World Mobile Congress. Windows Mobile 7 wordt naar verwachting pas een jaar later bekend gemaakt, dus velen van ons zullen het nog even moeten uitzetten met versie 6. Daar kunnen we nu echter de eerste afbeeldingen van zien:


Het is duidelijk te zien dat het menu enorm is verandert. We zien in plaats van een raster, een soort honingraat idee. Het ziet er natuurlijk wel beter uit, maar hoe gaat dit de besturing verbeteren? Op het plaatje zie je dat 'phone' geselecteerd is, maar wat gebeurt er als je nu naar rechts of naar links klikt (bij non-touchscreen telefoons, uiteraard). Dat is nog even wachten.

Wat we ook zien is dat Microsoft haar Windows Vista kleuren in dit nieuwe besturingssysteem heeft laten terugkomen. Of de besturing ook op Vista gebaseerd is moeten we afwachten. Mocht dit zo zijn, dan zullen de meningen over Windows Mobile 6.5 zeker uiteen gaan lopen.

Meer nieuws:
- Windows Mobile 6.5 komt in 2009© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS