Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Samsung B2700 - niet voor de dames?
Nieuwsbericht: Samsung B2700 - niet voor de dames?
Datum en tijd: 18 september 2008 11:13


De nieuwste telefoons hebben de nieuwste gadgets. Veel telefoons, en dan vooral de Smartphones, zijn uitgerust met de mooiste grafische toepassingen, de nieuwste agendafuncties en alles wat een echte zakenman nodig heeft. Maar wat voor hen die niet elke dag in pak naar hun werk gaan?

Voor elke andere man die de praktische kant van een telefoon eens wil bekijken, is er de Samsung B2700. Deze telefoon is voor de 'outgoing'-types - zij die hun telefoon graag buitenshuis gebruiken. Het heeft een stappenteller, een zaklamp, een kompas en diverse meters waaronder een hoogtemeter en een thermometer. Ook wordt er door Samsung gezegd dat de telefoon schokbestendig en spatwaterdicht is. Dat laatste zal uiteraard in de garantievoorwaarden wat versoepeld worden, maar wat gebruik betreft zal dit er wel degelijk uit moeten komen.

Hoewel het gewicht nog onbekend is, zijn andere basisgegevens al wel de wereld in gebracht. De afmetingen zijn 115 x 52 x 18 mm (LxBxH) en wat tijd betreft doet deze telefoon het ook niet slecht. Deze telefoon moet met een volle batterij al bijna twee weken meegaan, en wanneer er gebeld wordt, moet dat tot 5 uur aan één stuk door kunnen. Niet heel bijzonder, maar wel de moeite waard te noemen zijn de 2 megapixel camera en de MP3-speler en MP4-speler. Ook de FM-radio mag niet ontbreken. Kortom, alles wat een telefoon nodig heeft, met een beetje extra.

Waarom deze telefoon dan niet voor de dames is? Omdat hij niet roze, niet elegant en vooral heel praktisch is. Heb je daar als vrouw toch ook behoefte aan? Tja, dan zou deze telefoon toch iets voor jou kunnen zijn.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS