Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG KC910 Renoir begint te rollen
Nieuwsbericht: LG KC910 Renoir begint te rollen
Datum en tijd: 3 oktober 2008 09:29Vandaag is de LG KC910 Renoir officieel uitgekomen, en het balletje begint te rollen van het oosten naar het westen. Op dit moment wordt de telefoon alleen nog in Aziatische landen verkocht, maar de Renoir wordt begin oktober (dat moet dus heel snel zijn) al in Europa verwacht.

“Renoir is meer dan een cameratelefoon. Het stelt werkelijk alles tot je beschikking en geeft een meervoudig zintuigelijke ervaring door te zien, horen en voelen", zei Dr. Skott Ahn, Directeur en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "De 8 megapixel camera is slechts één aspect van de telefoon. De unieke combinatie van eigenschappen, het volledige touchscreen interface, Dolby Mobile voor muziek en ingebouwde Wi-Fi en A-GPS inbegrepen, stellen Renoir in staat op unieke manieren gebruikt te worden.

De Renoir moet dus meer dan alleen een cameratelefoon worden. Echter, de camera alleen al heeft een hoop leuke gadgets. Zo bevat de LG Renoir 'Touch Shot', een feature waarmee je op elk willekeurig object kunt scherpstellen door het aan te raken op je beeldscherm, terwijl je je camera richt. De flitser flitst dan automatisch wanneer je je vinger van het scherm loslaat.

'Beauty Shot' zorgt ervoor dat gezichten worden herkend en automatisch worden bewerkt voor een mooier resultaat. Het verwijdert oneffenheden en vlekken van de gezichten die op de foto staan. Maar dat is nog niet alles, want de camera kan ook nog opnemen, tot 120 fps. De meeste camera's op telefoons kunnen tegenwoorden tot slechts 30 fps opnemen, maar de Renoir doet dat toch even 4x beter! Dat maakt de Renoir inderdaad meer dan 'weer zo'n cameratelefoon'.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS