Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Hi biedt Sony Ericsson Satio aan
Nieuwsbericht: Hi biedt Sony Ericsson Satio aan
Datum en tijd: 27 augustus 2009 12:44


De Sony Ericsson Satio wordt volgende maand verwacht. De Hi Webshop heeft echter al een prijs voor het toestel: gratis bij een abonnement van 28,95 per maand. Daar krijg je 300 belminuten of 600 sms'jes bij. Andere webshops (zoals GSM Warenhuis en GSM Stunts) hebben het toestel al wel online staan, maar bieden nog geen prijs voor het toestel.


Sony Ericsson Satio

De Sony Ericsson Satio is de tweede echte smartphone van Sony Ericsson. De Xperia X1, die binnenkort wordt opgevolgd door de Samsung Pixon 12 uit te brengen.

Naast een dus net-niet-meer unieke 12 megapixel camera heeft een Satio nog een volledig touchscreen display van 3,5 inch met 16 miljoen kleuren, draaiend op het Symbian Besturingssysteem. Het scherm heeft een 16:9 beeldverhouding, en is dus prima geschikt om breedbeeldfilms op te kijken. De Satio is volledig uitgerust met WiFi, GPS en UMTS/HSPA ondersteuning - de standaarduitrusting voor een high-end smartphone.

Meer info vind je op de toestelpagina van de Sony Ericsson Satio.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS