Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - HTC verkocht 1 miljoen Magic telefoons
Nieuwsbericht: HTC verkocht 1 miljoen Magic telefoons
Datum en tijd: 12 augustus 2009 16:26


In juni vertelde CEO Peter Chou dat HTC plande 1 miljoen exemplaren van de HTC Magic voor augustus dit jaar wilde verkopen. Dat is gelukt!
De HTC Magic kwam in april dit jaar uit en verliep blijkbaar behoorlijk goed. 1 miljoen exemplaren in 4 maanden tijd, is echter nog lang niet wat LG met de Cookie bereikt heeft. Daarvan werd onlangs bekend dat ze in 9 maanden tijd 5 miljoen exemplaren verkocht hebben.

Dat is ook niet zo heel gek, als je kijkt naar de prijs. De HTC Magic koop je voor 405,-, terwijl de LG Cookie maar 125,- kost. Kwaliteitsverschillen zijn er uitaard ook, maar dat weegt bij velen blijkbaar niet zo zwaar mee als de prijs.

Toch zien HTC meer toekomst in meer mid-end telefoons. Onlangs werd bekend dat het bedrijf zich ook meer gaat richten op low-end smartphones. Wat voor telefoons dat zullen zijn, moeten we nog even afwachten. We wachten nu nog op de HTC Click, Leo en Mega.

Via unwiredview.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS