Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Sony Ericsson Jalou ge´ntroduceerd
Nieuwsbericht: Sony Ericsson Jalou ge´ntroduceerd
Datum en tijd: 12 augustus 2009 14:48


De Sony Ericsson Jalou is een compacte en stijlvolle telefoon die de laatste modetrends volgt. Althans, dat doet hij nu, maar of hij dat ook nog doet wanneer hij echt in de winkels komt, is de vraag - dat zal namelijk ergens in Q4 van 2009 zijn. En je weet het maar nooit met de modewereld.

Het is Sony Ericsson's kleins clamshell telefoon en, hoewel hij er niet helemaal als een ladyphone uitziet, is de doelgroep de vrouwen onder is. Voor de modieuze vrouwen, wel te verstaan.


Dat zie je zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de telefoon terug. De buitenkant is een beetje afgeleid van de achterkant van de HTC Touch Diamond, hoewel dat natuurlijk een heel ander type telefoon is. Waar het om gaat is de diamondvormige afbeeldingen op de telefoon. Ook dat draagt bij aan de modieuze karakter van de Jalou. Aan de binnenkant van het toestel zit een spiegel, zodat je altijd even kunt controleren of je haar nog goed zit ;-)

Maar naast mode en stijl gaat het ook om de specificaties. Daarvan even een korte lijstje:
- Quadband GSM/GPRS/EDGE
- Triband UMTS/HSPA
- 2 inch QVGA 262.144 kleuren display
- 128 x 36 pixels extern display
- 3.2 megapixel camera
- FM radio
- MP3 speler
- Stereo Bluetooth
- 100 MB intern geheugen
- MicroSD slot
- Standbytijd: 350 uur
- Spreektijd: 7 uur
- 84 gram
- 73 x 45 x 18,2 mm

De Sony Ericsson Jalou komt in eerste instante in drie verschillende kleuren: Deep Amethyst, Aquamarine Blue en Onyx Black.
Er is echter ook een Dolce&Gabbana versie van de Jalou, die er zo uitziet:
Deze versie heeft een 24 karaats gouden beplating van o.a. de volumeknop en de camera ring en zit in een exclusieve verpakking. Ook krijgt deze versie een aantal extra themas, plaatjes en video's van de Dolce&Gabbanaĺs Autumn/Winter 2010 show. Dat maakt ook meteen duidelijk dat deze Jalou wat later komt dan de andere kleuren.
Onderstaande promo video laat helaas niet heel veel van de telefoon zelf zien, maar laat wel absoluut de doelgroep zien:


Het moet dus vooral een telefoon worden die bij je kleren, je schoenen en je haar moet passen. Alles draait om mode, en de Sony Ericsson Jalou is daar een onderdeel van geworden.

Over de prijs valt helaas nog niets te zeggen.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS