Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG Shine 2 komt in oktober 2009
Nieuwsbericht: LG Shine 2 komt in oktober 2009
Datum en tijd: 12 augustus 2009 07:35


Hoe het allemaal begon
De LG Shine 2 dook vorig jaar al op als concept phone. Toen werd er gesproken over een super dun toestel dat tenminste een 5 megapixel camera zou hebben:
In april dit jaar doken er foto's op van een nieuwe LG Slider toestel, dat wel wat weg had van die nieuwe concept phone:
Het grote vraagteken mag duidelijk zijn: niemand wist om welk toestel het hier ging. Wie hem naast de LG Secret legt, ziet dat alleen het LG Logo op een andere plek zit, maar voor de rest alles op de LG Secret wijst. Op dezelfde dag komt unwiredview.com met een hetzelfde bericht, maar dan met de volgende foto:
Duidelijk: dit is de LG Secret. Mysterie opgelost.

Nieuwe informatie - Nieuwe foto's
Maar dan hebben we nu een nieuw vraagtegen. Gisteren dook namelijk het volgende toestel op:
Natuurlijk weer de vraag: is het hem of is het hem niet? Meerdere bronnen geven in ieder geval aan dat de LG Shine de volgende specificaties zou moeten krijgen:
- 2,2 inch QVGA display (262.000 kleuren)
- HSPDA (3,6 Mbps)
- Bluetooth 2.1
- 2 megapixel camera
- MicroSD slot (tot 16 GB)
- 910 mAh batterij

Die specs werden duidelijk toen de volgende afbeelding van de Amerikaanse provider AT&T opdook:
Daar zien we ook nog dat het toestel 98 gram gaat wegen, en dat de afmetingen 104,5 x 49,5 x 13,2 mm zullen zijn. Het display krijgt een resolutie van 240 x 320, en we lezen dat we in ieder geval WiFi moeten missen. Hoewel de tabel onder 'key features' wat fout loopt, zien we dat het toestel A-GPS zal krijgen. En dan zien we nog een andere leuk gegeven: 8-10-09. Dat zal waarschijnlijk de releasdatum van het toestel zijn. Nog twee maanden wachten dus.

Op deze specificatielijst wordt ook duidelijk hoe het toestel er nu écht uit gaat zien, waar al zo lang over gespeculeerd is. Dit wordt hem echt:
Nu is het wachten op LG.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS