Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG KG376 - nieuwe ladyphone
Nieuwsbericht: LG KG376 - nieuwe ladyphone
Datum en tijd: 29 juli 2009 15:03


LG komt dit keer niet met een super touchscreen-wifi-gps-multimedia telefoon, maar een simpel toestelletje voor de vrouwen onder de GSM gebruikers. De LG KG376 werd vandaag door LG gepresenteerd, en is duidelijk een echte ladyphone:
Eigenschappen van de LG KG376
Het toestel heeft een zeer compact formaat van 85,9 x 45 x 19,8 mm. Ook het gewicht is bedoeld om de handtas niet te zwaar te maken: slechts 73 gram. Die eigenschappen maken dat het toestel lekker in de hand ligt. De vorm van het toestel - clamshell - komt veel voor onder de ladyphones. Het is immers een handige vorm wanneer je veel smst. Je kunt de toetsen goed bedienen terwijl je scherm wat naar je toe gebogen is.

De KG376 heeft slechts 1 MB intern geheugen, maar dat is genoeg voor contacten, smsjes en eventuele agenda items. Via de ingebouwde stereo radio kun je naar muziek luisteren, want het toestel zal niet als MP3 speler kunnen funtioneren, aangezien het geheugen niet uitbreidbaar is. Geeft wellicht niet, want hoeveel vrouwen gebruiken hun GSM ook als MP3 speler? Daar hebben de meeste vrouwen gewoon een echte MP3 speler voor.
Release en verkoop van de LG KG376
Helaas is er nog niets bekend over een release datum of verkooprijzen, maar dat zal vanzelf komen. We zijn wel benieuwd, want veel ladyphones heeft LG niet. Wel kennen we roze uitvoeringen van reeds bestaande toestellen, zoals de LG Cookie Pink. Op dit moment is ook onder de dames de Samsung S5230 Star erg in trek.

Het zou kunnen dat de naam van het toestel nog verandert. Alleen een typenummer is niet heel erg aanprijzend, en LG heeft laatst de naam Layla laten registreren. Nu weten we dat dit toestel niet die naam krijgt, omdat de LG Layla ook WiFi zal hebben, maar Layla zou wel een mooie zijn geweest. We moeten het nog even afwachten, waar LG mee komt.

Via gsmhelpdesk.nl© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS