Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Meer bekend over SE Xperia X2
Nieuwsbericht: Meer bekend over SE Xperia X2
Datum en tijd: 22 juli 2009 09:27


Er zijn meer foto's opgedoken van de Sony Ericsson Xperia X2, naast de eerste versie, de Xperia X1. De X2 is bijna even groot als zijn voorganger, maar heeft alleen een iets groter scherm (3,5 inch met 480 x 800 pixels).

Eerder verschenen er al tekeningen, die behoorlijk lijken te kloppen:
De allereerste foto's die uitkwamen, toonden de zilver versie van de Xperia X2:


Ook zijn er wat specificaties van het toestel bekend. We konden natuurlijk al langer verwachten dat het toestel op zijn voorganger zou lijken, maar dan weer iets beter. Dat is het dan ook geworden.

Hoewel verwacht werd dat de volgende Xperia toestellen niet op Windows Mobile zounden draaien, is er toch opgevangen dat de X2 een Windows Mobile-based toestel zal worden. Dat werd duidelijk in een interview met Ted Morgan, CEO van Skyhook, waarin gesproken werd over Location Based Services op de iPhone. Hij liet zich kort uit over de Xperia X2:

"Morgan admits that the company has lost a couple of deals because of free offerings. For instance, the X2 edition of Sony Xperia phone (Windows Mobile-based) uses geolocation data from Google."

In het geruchtencircuit wordt zelfs gepraat over een Windows Mobile 7 upgrade. Hoewel WM 7 nog niet uit is, zou het toestel daar al wel op voorbereid worden.

Daarnaast weten we dat de X2 een 8.1 megapixel camera krijgt. Een dergelijke combinatie met Windows Mobile is nog niet gezien. Ook het display is verbeterd ten opzichte van de X1. Hij is precies een halve inch groter, dan neerkomt op 3,5 inch. Wat ook groter is geworden, zij de toetsen op het volledige toetsenbord. Het toetsenbord zelf is nauwelijks tot niet groter geworden, maar de toetsen zijn nu aansluitend geworden en hebben steeds meer weg van een laptoptoetsenbord.


Naast deze verbeteringen heeft de Xperia X2 GPS, WiFi en een 3,5 mm audioaansluiting.

Nu de foto's en de specificaties redelijk bekend zijn, komt er ook een video. Helaas, echt heel slechte kwaliteit, maar hij is te zien:
© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS