Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nieuw: Motorola A45 Murano
Nieuwsbericht: Nieuw: Motorola A45 Murano
Datum en tijd: 21 juli 2009 08:43


Motorola heeft een nieuw toestel ontwikkeld: de A45 Murano. Hij is voor het eerst gespot in BraziliŽ. Op de foto's is duidelijk te zien dat het gaat om een eenvoudig toestel dat ontwikkeld is voor sms'en, e-mailen, en andere berichten sturen.
Het gaat om een quad-band GSM/GPRS/EDGE toestel, zonder 3G. Het landscape display (320 x 240 pixels) en het volledig qwerty maken duidelijk dat het hier om een messaging phone gaat, eigenschappen die we al eerder zagen in bijvoorbeeld de Samsung Messenger Phone.

De Motorola A45 Murano is voor de rest echt een eenvoudig toestel met slechts een 2 megapixel camera. De vierkante slider zal vast ook geen WiFi of GPS hebben, hooguit nog stereo bluetooth, maar ook daar moeten we niet te veel van verwachten. Nu afwachten of het toestel de rest van de wereld bereikt. Er is nog geen prijs of lanceerdatum van de A45 Murano bekend. Wel afbeeldingen:


Via Celularcafe.com.br© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS