Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Derde update voor Nokia N97 gearriveerd
Nieuwsbericht: Derde update voor Nokia N97 gearriveerd
Datum en tijd: 16 juli 2009 16:44


De Nokia N97 is een zeer geavanceerd toestel van Nokia. Toch wil Nokia dit toestel blijven verbeteren, en komen ze na een een korte tijd al met de eerste update. Na nog een firmware update komt dan nu een derde update, met toevoegingen zoals N-Gage, Maps versie 3.1 en Ovi Contacts 1.2. Via de applicatie SW Update kun je de update downloaden, maar houdt er wel even rekening mee dat hij maarliefst 13 MB groot is.N-Gage is de game afdeling van Nokia. Via de software applicatie die dus nu in de update zit, zul je op je Nokia N97 spelletjes zoals The Sims 3 kunnen spelen.
De Google Maps applicatie is gekoppeld aan de GPS ondersteuning van de N97. In deze nieuwste versie kun je nu op drie manieren je route plannen: auto, openbaar vervoer en als voetganger. De OV functie werkt helaas (nog) niet in Nederland, maar dat komt vast nog wel. Kwestie van samenwerken.
Ovi Contacts is een Nokia applicatie waarmee je in contact kunt blijven met je vrienden of zakenpartners. Een soort Facebook op je Nokia. Ovi Contacts is nog in ontwikkeling.

Meer nieuws over de Nokia N97:
- De nieuwe Nokia N97
- Uitgebreide review van Nokia N97

Klik hier voor meer info over de Nokia N97.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS