Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nieuwe Roze Samsung Ultra S gelanceerd
Nieuwsbericht: Nieuwe Roze Samsung Ultra S gelanceerd
Datum en tijd: 16 juli 2009 14:06


Hoewel we al lang een breed een roze versie van de Samsung S7350 Ultra S hadden, komt Hong Kong - uiteraard - met een iets betere versie. De Samsung Anycall Ultra S S7350H Elegant is een nieuwe roze versie, onder de kleur Sakura pink. Hij wordt geleverd met een strak roze leren hoesje en een make-up spiegeltje.
Het toestel heeft ook een aantal nieuwe, meer elegante fonts, en nieuwe Romantic Mobile Theme en zogenaamde Smart Seasonal Wallpapers. Deze wallpapers passen zich aan aan het seizoen:
Voor de rest zijn de specificaties gewoon hetzelfde als de 'oude' Samsung Ultra S. Een 5 megapixel camera met lachdetectie en gezichtsherkenning, een 2,6 inch scherm en een uitgebreide music player zijn de key features. Daarnaast heeft het toestel nog bluetooth, GPS en HSPDA.
Er was nog geen prijs bekend, maar de oude roze versie staat op dit moment op 259 euro. De prijs zal waarschijnlijk iets hoger liggen, maar wellicht hebben wij daar niets aan. Of deze uitvoering ook naar Nederland komt is namelijk nog niet bekend.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS