Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG komt met nieuw low-end toestel: GW300
Nieuwsbericht: LG komt met nieuw low-end toestel: GW300
Datum en tijd: 8 juli 2009 11:11


Nu LG met een nieuwe generatie mobiele telefoons gaat komen (de zogenaamde Black Label Series) en onlangs de bovennatuurlijke LG Chocolate heeft aangekondigd, konden ze niet achterblijven in de low-end markt. Daarom komen ze met de nieuwe LG GW300 op de markt.

Een simpel telefoontje, maar toch zeer praktisch in gebruik als het om sms'en, Facebooken (is dat al een woord?) of e-mailen gaat. Er zit namelijk een volledig toetsenbord op, zoals je hier kunt zien:
Hoewel er wel een Facebook en E-mail client op zit, om makkelijk te facebooken, vinden we helaas geen 3G op het toestel. We moeten het doen met het oude EDGE/GPRS internetten. Nu ga je qua data met Facebook of e-mail ook niet de wolken in, maar voor een telefoon die hiervoor ontworpen is hadden we nét iets meer verwacht.

Wel zien we een mooi 2,4 inch 240×320 QVGA display op de GW300. Niet heel bijzonder, maar wel groot genoeg om een redelijke sms op te typen of om je Facebook Wall te bekijken.

Naast deze specs zien we nog een camera op het toestel zitten, maar LG heeft ons niet laten weten wat de specificaties daarvan zijn. We gaan maar uit van 3 megapixels, aangezien dat ongeveer standaard bij dit soort mobieltjes. Dan vinden we nog stereo bluetooth en USB 2.0. Al met al duidelijk een low-end toestel, maar daarvoor verwachten we natuurlijk ook een low price. Wanneer het toestel uitkomt is nog niet bekend. Wel kunnen we hem van dichtbij bekijken:Via unwiredview.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS