Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Palm Pre komt dichterbij
Nieuwsbericht: Palm Pre komt dichterbij
Datum en tijd: 7 juli 2009 21:21


Bekend is dat de Palm Pre, in oktober overvliegt van de VS naar Europa. Een aantal weken geleden is het toestel in de VS uitgekomen, en daar is hij inmiddels redelijk populair: al honderdduizenden exemplaren verkocht.
In een eerder nieuwsbericht gaven we een korte preview van de Palm Pre. Deels een review, wat de Amerikanen hebben hun mening natuurlijk al mogen spuien. Binnenkort gaan we horen wat de Spanjaarden, de Britten, de Ieren en de Duitsers van het toestel vinden.

De Palm Pre zal alleen via exclusieve providers te koop zijn. Eerder werd bekend dat dat in Groot BrittaniŽ O2 zal zijn; nu weten we O2 ook in Ierland en Duitsland gaat samenwerken met Palm. Dat heeft gevolgen voor Nederland, want dat betekent dat er een kleine kans is dat het Duitse bedrijf T-Mobile de Palm Pre in Nederland gaat leveren. Van Vodafone weten we ondertussen dat de onderhandelingen met Palm niet tot concrete afspraken hebben geleid. Dat zet de deur voor KPN of Hi, het dochterbedrijf van KPN, wagenwijd open. Zij zetten een tijdje geleden een advertentie van de Palm Pre op hun website, maar dat bleek volgens een woordvoerder achteraf een foutje te zijn.
Nu is het alleen nog maar wachten op de prijs...

Meer nieuws:
- Palm Pre in Nederland exclusief bij Hi?

Via tweakers.net© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS