Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Palm Pre in Nederland exclusief bij Hi?
Nieuwsbericht: Palm Pre in Nederland exclusief bij Hi?
Datum en tijd: 3 juli 2009 19:15


De Palm Pre, het nieuwste toestel van Palm, is onlangs uitgekomen in de VS. Naar schatting zijn er in de afgelopen weken al honderdduizenden exemplaren verkocht. Of het toestel ook zo goed gaat lopen in Nederland, gaat zeker liggen aan Hi, want via hun website is bekend geworden dat zij de Palm Pre gaan leveren:
Er zit echter wel een 'maar' aan deze screenshot. Het commentaar van Steve Hufton, woordvoerder van KPN, het moederbedrijf van Hi, ligt een beetje in strijd met deze feiten. Hij spreekt namelijk over een 'foutje': "We zetten alle toestellen op de site, ook als die niet bij ons verkrijgbaar is, zodat mensen ook voor die toestellen internetinstellingen kunnen opvragen." Hij ontkent echter absoluut niet dat de Palm Pre via Hi te koop zal zijn: "We hebben aan Palm gezegd dat we geÔnteresseerd zijn in het verkopen van de Pre in Nederland."

Voorlopig blijft er nog een klein vraagteken staan, maar de kans is groot dat dit binnenkort realiteit wordt.

Oh, en als je nog steeds niet weet over welke telefoon we het hebben, dit is hem:
Wanneer we naar de specificaties kijken, is het niet zo'n heel bijzondere telefoon. Een 3 megapixel camera, wat niet heel speciaal is: de LG Renoir heeft een 8 megapixel camera. 8 GB intern geheugen, het minimum van de iPhone. Net als de iPhone, heeft de Palm geen mogelijkheid om dit geheugen uit te breiden. Bummer dus. Wat wel zeer mooi is aan dit toestel, is haar uitstraling. Dat kun je hieronder goed bekijken (even dubbelklikken):Waarschijnlijk zijn er daarom mensen zo goed om de Palm Pre op hun arm te laten tatoeŽren, of zelfs een auto om te vormen tot Palm Pre, om Apple even uit te schelden om haar iPhone:


Man krijgt Palm Pre als tatoeage


Auto omgebouwd tot Palm Pre

Verder heeft een Palm Pre nog WiFi, Bluetooth, a-GPS en een 3,1 inch touchscreen display. Mooi dat het er op zit, maar niet iets wat dit toestel nu een 'one-of-a-kind' maakt. Wat we wel weinig zien is het besturingssysteem: WebOS. Door dit besturingssysteem zitten er op de Palm Pre diverse applicaties die je niet op elke telefoon aantreft. Daarover meer op de officiŽle website van de Palm Pre.

Tot slot nog een mooi plaatje:© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS