Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG Viewty Smart officieel aangekondigd
Nieuwsbericht: LG Viewty Smart officieel aangekondigd
Datum en tijd: 16 april 2009 09:49
De LG GC 900 Smart is de opvolger van de LG Viewty, het populairste toestel van LG waar meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht werden. Het toestel heeft wat vormgeving betreft veel weg van haar voorganger, en van de buitenkant zou je niet meteen de verbeteringen opmerken. Wie beide toestellen echter een paar minuten kan gebruiken, zal de verschillen direct zien.

Special Features
De Viewty Smart, zoals de telefoon ook wel heet, weegt slechts 90 gram en is maar 12,4 mm dik. Binnen de 8 megapixel cameratelefoons is het dan ook het dunste toestel op de markt. Het 3 inch multi-touch touchscreen display met een resolutie van 800 x 480 pixels heeft het nieuwe S-Class 3D-interface. Dit user interface kwamen we eerder tegen op de recent verschenen LG Arena.
De camera
Met deze 8 megapixel camera kun je je oude compact camera wel in de kast laten liggen (of nog proberen te verkopen). De camera heeft een Xenon Flash, autofocus, een zelfontspanner en verschillende functies zoals gezichtsherkenning, geotagging, macromodus, nachtmodus, multishot, Smile Shot. Naast een foto met een maximale resolutie van 3264 x 2448 pixels kun je met de camera HD formaat van 720 x 480 pixels video's opnemen. Die filmpjes kun je, wanneer je dat wilt, later met je movie editor bewerken. Via HSPDA of WiFi en YouTube ondersteuning zet je je filmpje vervolgens razendsnel online. Naast de primaire camera heeft het toestel nog een secondaire camera die gebruikt kan worden voor videobellen.

En nog meer...
Natuurlijk zijn er dan ook nog de bijna standaard features die we niet meer uitgebreid hoeven te beschrijven. Daarom maar even op een rijtje:
- Quadband GSM
- 3G ondersteuning (UMTS/HPSDA)
- WiFi
- GPS ontvanger (A-GPS)
- bluetooth
- USB ondersteuning
- accelerometer
- FM radio
- microSDHC sleuf (max. 32 GB)
- video-out
- DivX en XVID afspeelmogelijkheid

Helaas is dat waar we allemaal het meest nieuwsgierig naar zijn nog onbekend: de prijs. Hoeveel je uit je portemonnee zal moeten halen voor dit toestel zullen we binnenkort weten. Eerder werd gezegd dat het toestel in dit kwartaal uit zou komen.
Bron: gadgetzone.nl© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS