Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Update voor Nokia 5800 XpressMusic
Nieuwsbericht: Update voor Nokia 5800 XpressMusic
Datum en tijd: 30 maart 2009 10:49Nokia heeft een update aangekondigd voor de Nokia 5800 XpressMusic die de performance moet verbeteren en nieuwe functies aan het toestel toevoegt.

Als eerste gaat de snelheid omhoog. Het user interface moet sneller reageren op de aanvragen van de gebruiker, en ook de downloadsnelheid zou omhoog moeten gaan. Hoe veel sneller dat is, is onbekend. Naast de gewone downloadsnelheid bij het internetten, is ook het e-mailen verbeterd.

Als tweede heeft de Nokia 5800 een aantal nieuwe functies gekregen:
- mobiel woordenboek met voice playback
- meer opties voor je secondaire camera,
- geo-tagging
- applicatie-updates

Wanneer je in je woordenboek een woord hebt opgezocht, kun je door je telefoon het woord laten uitspreken. Handig voor op vakantie. Met je secondaire camera kun je nu ook meerdere foto's achter elkaar nemen, zonder telkens opnieuw op het knopje te drukken. Geo-tagging is niet nieuw, maar wel op dit toestel. Met geo-tagging kun je een locatie aan bijvoorbeeld een afbeelding toevoegen. Zo weet iedereen waar je die foto genomen hebt. De laatste nieuwe functie update de update-applicatie van de 5800. Je kunt applicaties handmatig updaten, zonder je PC.

De update is verkrijgbaar via de Nokia Software Updater.

Bron: pocket-lint.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS