Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nokia Aeon te koop = 1 april grap!
Nieuwsbericht: Nokia Aeon te koop = 1 april grap!
Datum en tijd: 25 maart 2009 14:21


In het gratis dagblad De Pers stond een advertentie van Nokia's Concept Phone de Nokia Aeon. Via bestelmaar.nl zou het futuristische toestel voor 799 euro te koop zijn. De Aeon wordt in de kleuren blauw en groen op de website van bestelmaar.nl aangeboden. We zijn even op onderzoek uit gegaan, en het is bijna zeker dat het hier om een 1 april grap gaat.
De Nokia Aeon heeft een OLED Force touchscreen en een 12,1 megapixel camera. Het is een telefoon met een behoorlijk futuristisch gehalte, wat het toestel ook uitstraalt. Op de advertentie en op de website lezen we dat de telefoon GPS en HSPDA voor snel internet heeft. Het toestel is slechts 9 mm dik en weegt maar 92 gram. Daarentegen komt hij toch maar even met 32 GB geheugen. Hij zou vanaf week 14 (volgende week) leverbaar zijn.

Maar dan komt de 1 april grap om de hoek kijken. Wie even goed naar de site waar je de Nokia Aeon kunt bestellen kijkt, ziet dat je je e-mail adres moet invullen. Alleen een prijs voor een los toestel en verder geen abonnement mogelijk. Wanneer je echter de pagina van de LG Arena bekijkt (zie hier), dan zie je dat je daar helemaal geen e-mail adres moet invullen, maar de telefoon direct kunt bestellen. Zowel los als met een abonnement, moet je gewoon al je gegevens invullen en een volledige bestelling doen, hoewel dat toestel ook pas in april verwacht wordt. Laten we hopen dat dát geen 1 april grap is...Meer nieuws over de Nokia Aeon:
- Nieuwe versie van Nokia Aeon gespot© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS