Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Foto's LG Viewty 2 gespot
Nieuwsbericht: Foto's LG Viewty 2 gespot
Datum en tijd: 9 maart 2009 11:13


De LG GC900, ook wel de LG Viewty 2 is nu écht te zien. Er waren al enige specificaties bekend, maar we weten ondertussen dat een telefoon die er niet uit zien, niet wordt verkocht. Hij heeft aan de ene kant wel wat weg van de KU990 Viewty, maar ook weer niet:


De foto's werden een maand geleden al gemaakt op de WMC in Barcelona, maar toen wisten de fotografen nog niet met welk toestel ze te doen hadden.

We zien op de foto's al staan dat de LG Viewty 2 een 8 megapixel camera met autofocus en flitser zal hebben. Ook zal het toestel Dolby Mobile geluid en DivX ondersteunen. Op de voorkant vinden we de tekst 'wide touch display'. Hiervan weten we al dat 'wide' staat voor 3 inch met een resolutie van 480 x 800. Dit display ondersteunt de nieuwe S-Class UI, wat we ook op de LG KM900 Arena vinden. De Viewty 2 heeft wat specificaties veel weg van de Arena. Ook UMTS/HSPDA, WiFi en A-GPS ontbreken niet op de Viewty 2. Verder heeft het toestel stereo blueotooth en MicroSD geheugenslot. Heel veel meer is nog niet bekend.

Bron: phonearena.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS