Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Kogan Agora ontwerpfout zorgt voor problemen
Nieuwsbericht: Kogan Agora ontwerpfout zorgt voor problemen
Datum en tijd: 25 februari 2009 14:04


Enkele weken geleden zou de Kogan Agora al gelanceerd worden. Door een ontwerpfout werd dat helaas uitgesteld. Het probleem zat hem in de applicaties van Android, die niet op zouden kunnen gaan met het QVGA touchscreen display. De lancering van het toestel is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Het toch zeer mooie toestel met 2,5 inch touchscreen display en volledig QWERTY toetsenbord is 's werelds tweede toestel dat draait op het Google besturingssysteem Android. Of het toestel in Nederland ook uitgegeven wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we het toestel live in action zien:Midnight Update kreeg de kans met de Kogan Agora kennis te maken, in een interview met Ruslan Kogan:


Klanten die al een pre-order hebben geplaatst en daar een betaling bij hebben gedaan, krijgen voorlopig hun geld terug. Of zij dan ook de eerste zijn die het toestel in ontvangst kunnen nemen, is nog onbekend.

Meer nieuws en info over de Kogan Agora:
Kogan Agora is tweede toestel met Android OS

© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS