Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - LG komt met nieuw touchscreen toestel
Nieuwsbericht: LG komt met nieuw touchscreen toestel
Datum en tijd: 9 december 2008 13:50


De zogenaamde 'Franklin Planner' van LG moet de papieren zakagenda vervangen. Het toestel is van binnen helemaal ingericht als een papieren agenda, waarbij je gewoon door je blaadjes bladert, waar je taken en afspraken overzichtelijk in staan. Dat alles gebeurt op een 3 inch OLED-display, welke volledig touchscreen is.
Om de telefoon nog wat leuker te maken, heeft LG er ook nog een 3 megapixel camera aan toegevoegd. Het quadband toestel heeft bluetooth, een tv-tuner (S-DMB), een webbrowser, en een elektronisch woordenboek. Alle opties in één maken dit toestel gereed voor de zakelijke gebruiker.

Er is alleen één nadeel: de Franklin Planner is op dit moment alleen bestemd voor de Koreaanse Markt. Het toestel kost daar op dit moment iets minder dan 700.000 KRW, ongeveer 375 euro. Het toestel is alleen nog leverbaar in zwart, maar volgende maand komt er ook een witte versie uit. Het toestel blijft voorlopig alleen in Zuid-Korea, maar wie weet vliegt hij nog eens bij ons binnen.
Bron: Aving© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS