Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Derde touchscreen telefoon van Nokia?
Nieuwsbericht: Derde touchscreen telefoon van Nokia?
Datum en tijd: 8 december 2008 15:11


Een aantal dagen geleden werd de Nokia N97 ge´ntroduceerd. Het toestel dat tot die tijd nog volledig geheim was gebleven, waar we allemaal niets vanaf wisten, waar we alleen maar van konden dromen. En dan komt nu opeens toch een grote leak om de hoek kijken? Het valt sterk te betwijfelen.
Maar goed, in deze wereld weet je het maar nooit. Moeten we deze afbeeldingen geloven? Zo ja, dan hebben we duidelijk te maken met het derde touchscreen model van Nokia. Er is niets bekend over een naam of over duidelijke specificaties, maar de volgende afbeelding dook wel op:
Daarop zijn een aantal features van het toestel te zien. Zoals de dynamische schermonderdelen, die de N97 ook heeft. Geen vaste plek voor elk onderdeel; alles is te verschuiven. Het toestel zal een camera hebben, maar dat is ook alles wat daarover bekend is. De foto's zien er echter wel echt uit, hoewel het toestel wel verdacht veel op de iPhone lijkt. Met PhotoShop is natuurlijk een hoop te doen.

Conclusie: wacht tot februari. Dan krijgen we het Mobile World Congress in Barcelona, waarin Nokia haar plannen verder bekend zal maken. Wanneer deze afbeeldingen van Nokia zelf zijn, zal dit toestel er hoogstwaarschijnlijk bij zitten.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS