Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Google G1 ook voor ons te koop
Nieuwsbericht: Google G1 ook voor ons te koop
Datum en tijd: 8 december 2008 14:46Eerder was de G1 'Google Phone', het eerste toestel met Android OS, alleen via een T-Mobile abonnement verkrijgbaar. Google biedt het toestel nu echter zelf ook te koop aan, voor een prijs van $ 399,-. Voor een uniek toestel is dat nog een redelijke prijs, maar de verzendkosten om het toestel naar Nederland te versturen liegen er niet om: 178,90 dollar. Daarbij moet je je ook nog aanmelden bij de Android Market, wat je nog eens 25 dollar kost. Dat gaat de je dus in totaal zo'n 470 euro kosten, met de huidige wisselkoers.

Er zit echter wel een 'maar' aan. Wanneer je het toestel bestelt, krijg je namelijk niet de standaard G1, maar een zogenaamde Android Dev Phone 1. Het toestel is gemaakt voor ontwikkelaars, die lekker op het toestel willen testen. Het is dus niet alleen maar simlock-vrij, maar ook hardwarelock-vrij. Je kunt er dus ook je eigengemaakte ongecertificeerde applicaties op loslaten. Google raad om deze reden de 'gewone' gebruiker aan deze versie lekker te laten liggen.

Meer info vindt je op de Google Website.
© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS