Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Smartphone met twee besturingssystemen
Nieuwsbericht: Smartphone met twee besturingssystemen
Datum en tijd: 8 december 2008 14:33


Qigi, een voor ons Nederlanders een redelijk onbekende fabrikant, heeft een bijzondere smartphone geproduceerd. De i6 smartphone heeft de mogelijkheid op twee besturingssystemen te draaien: Android OS of Windows Mobile 6.1.
Er zit echter wel een klein addertje: je moet bij de aanschaf van het toestel kiezen tussen één van de twee besturingssystemen. Maar gelukkig heeft dat ook een oplossing, want telefoons hacken is ook een hobby. De i6 is in staat beide besturingssystemen in één keer op de telefoon te hebben, wat het dus ook mogelijk moet maken dit na de aanschaf voor elkaar te krijgen. Hoe? Wellicht moet je dat via via even regelen.

Of je nu Android of Windows Mobile kiest, de specificaties veranderen gelukkig niet. De i6 heeft een 2 megapixel camera, waarvan speciale functies zoals autofocus of fixedfocus nog onbekend zijn. Het toestel heeft een groot 2,8 inch touchscreen display en een 624 MHz processor. Hoeveel intern geheugen de telefoon heeft is nog onbekend, maar dat is in ieder geval uit te breiden door een MicroSD kaartje. Verder vind je nog WiFi, Bluetooth en GPS ondersteuning op de i6.
Op het volgende filmpje is een demonstratie van bijna 10 minuten van het toestel te zien:


Bron: Mobile Cowboys© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS