Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Motorola EM35 aangekondigd
Nieuwsbericht: Motorola EM35 aangekondigd
Datum en tijd: 3 december 2008 14:41


Sony Ericsson heeft PlayNow, Nokia heeft Comes with Music, maar heeft Motorola eigenlijk? Nou, in ieder geval een goede muziektelefoon: de Motorola EM35. Dit toestel heeft Motorola nu officieel aangekondigd.
De Motorola EM35 draagt de naam 'muziektelefoon', en dat is hij zeker waard. Het toestel heeft speciale toetsen om de MOTOMUSIC muziekspeler te kunnen bedienen. De kwaliteit mag er echter ook wezen, want de telefoon is voorzien van dual speakers voor stereo surround sound. Dat maakt muziek luisteren vanaf de mobiele telefoon zelf al een stuk aangenamer, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je oordoppen of koptelefoon aansluiten. Het toestel heeft namelijk een 3,5 mm audio-aansluiting en stereo Bluetooth. Zat van je MP3'tjes? Geen probleem: deze Motorola heeft ook FM-radio (met RDS).

Maar dat is gelukkig niet alles. De EM35 heeft ook nog een 3.1 megapixel camera en 110 MB aan intern geheugen, welke uit te breiden valt tot 32 GB via een MicroSD kaart. Hoewel het toestel geen 3G ondersteunt, vind je er wel een webbrowser op, en zijn er speciale zogenaamde widgets te downloaden. Enkele leuke widgets zijn al ge´nstalleerd op de telefoon. Het toestel ondersteunt ook e-mail en instant messaging via GPRS/EDGE.
En dan kun je natuurlijk ook nog bellen met de telefoon. Daarvoor heeft de EM35 de ChrystelTalk technologie van Motorola, voor een beter en helder geluid. Het toestel heeft een 2,2 inch TFT display met een resolutie van 240 x 320 pixels. Hij weegt 116 gram, en de afmetingen zijn 107 x 49,5 x 16 mm. Je kunt er maximaal 6,6 uur mee bellen, en de EM35 staat maximaal 400 uur standby.

Tracey Koziol, vice president van Motorola gaf commentaar in de press release
"With virtual surround sound and an abundance of top features, the EM35 is perfect for the consumer looking to receive the highest multimedia and sound performance. When listening with earphones, a unique algorithm enables music to sound as if it is playing in the space around your head, rather than inside of your eardrums, enhancing the way you listen to music."

Bron: unwiredview.com© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS