Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Motorola Alexander en Attila gespot
Nieuwsbericht: Motorola Alexander en Attila gespot
Datum en tijd: 28 november 2008 21:23


De Motorola Alexander en de Motorola Attila, nieuwe touchscreens telefoons die al een tijdje in het geruchtencircuit aanwezig zijn, zijn opnieuw gespot. Niet de beste foto's, maar een bewijs van hun bestaan is het zeker:
Van de Attila weten we dat deze een een 2,8 inch display zal hebben. De Alexander, die er links naast licht, heeft duidelijk een kleiner beeldscherm. Een gok: 2,6 inch. In ieder geval weten we dat beide displays touchscreen zullen zijn. De Motorola Attila verscheen onlangs met de volgende specificaties:
- 2,8 inch touchscreen display met een resolutie van 240 x 320 pixels
- Quadband GSM met EDGE/GPRS/HSPDA
- WiFi
- 109 x 60 x 13.75 mm
- Windows Mobile 6.1 Professional
De Motorola Alexander heeft dus een kleiner beeldscherm, maar heel veel meer is er nog niet bekend. Waarschijnlijk een 5 tot 8 megapixel camera, maar daar is nog niets over bevestigd. Wel is het bijna zeker dat het toestel A-GPS en WiFi zal ondersteunen, en een NVIDIA chip voor 3D graphics zal hebben. De Alexander wordt dit kwartaal nog verwacht.

Beide telefoons hebben een specifieke naam gekregen. Attila komt van Attila de Hun, koning van de Hunnen. Hij heerste van 441 tot 452 en had streed tegen het West-Romeinse Rijk. Het gezegde over deze koning 'Waar Attila is langsgekomen groeit geen gras meer' zou voor de telefoon ook wel eens waar kunnen zijn. In andere worden: geen andere telefoon kan tegen de Attila op. Alexander verwijst waarschijnlijk naar Alexander de Grote.© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS