Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:Nieuws - Nieuwe Sony Ericsson Rika lekt uit
Nieuwsbericht: Nieuwe Sony Ericsson Rika lekt uit
Datum en tijd: 1 oktober 2008 10:53


De Sony Ericsson Rika zal een muziektelefoon worden, één van Sony Ericsson's specialiteiten. Het toestel, een slider model, zal er als volgt uit gaan zien:


Het is duidelijk te zien dat de telefoon gemaakt is voor de muziekliefhebber.De Sony Ericsson gadgets zoals shake control en motion sensor mogen dan ook niet ontbreken. Uiteraard kunnen we een uitgebreide muziekspeler verwacht, en FM radio.

Er is echter nog meer. De telefoon is niet alleen als MP3-speler bedoelt, maar heeft een lading extra functies gekregen. Sony Ericsson heeft op dit toestel ook Wi-Fi en HSPDA ingebouwd, voor snel internetten. Met hun nieuwe abonnement om onbeperkt muziek te downloaden moet dit goed van pas kunnen komen. Ook zal de Sony Ericsson voorzien zijn van de mogelijkheid het geheugen uit te breiden, om al je muziekbestanden op te kunnen slaan.

Naast deze extra's zal de Rika ook voorzien zijn van een 3.2 megapixel camera. Een tweede camera aan de voorkant maakt zelfs videobellen mogelijk.

Bron: gsmhelpdesk© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS