Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste GSM aanbiedingen in je mailbox:



Nieuws - 2x Samsung muziek telefoon verwacht
Nieuwsbericht: 2x Samsung muziek telefoon verwacht
Datum en tijd: 22 september 2008 10:00


De twee nieuwste modellen gaan de muziekwereld in. De Samsung Beat S en de Samsung Beat B zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die minder geld willen uitgeven aan hun mobiele telefoon. De modellen zijn absoluut geen smartphone-variant, en dat moet men hier ook niet van verwachten.

Wat je er wel van kan verwachten is gebruiksgemak wat muziek afspelen betreft. Het vervangt de MP3 speler met de nieuwste Technologie. De Beat S is , in tegenstelling tot de Beat B, uitgerust met een Ban en Olufsen ICEpower chip. Een soort on-board reeds ingesteld mengpaneel die de kwaliteit van je MP3'tjes moet verbeteren. Beide telefoons beschikken over een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en zogeheten 'Motion Play'. Motion Play is een technologie waarbij de telefoon reageert op beweging - je kunt op deze manier naar het volgende nummer gaan door je telefoon naar rechts te bewegen.

De Beat S zal een slide model worden, de Beat B een candybar. Beide zijn uitgerust met een 2 megapixel camera, wat ook niet overbodig is. Prijzen zijn op dit moment nog onbekend, maar die zullen snel komen, aangezien de telefoons deze maand nog verwacht worden uit te komen.



De Beat S


Bron: pocketinfo.nl



© 2007-2009 NUeenGSM.nl is onderdeel van Obedo - KVK: 05072544 Zwolle - Disclaimer RSS